Paplanok

(#667) matracguru
2013-09-23 07:14:38

Kedves Krisztián,

az alváskultúrában a motoros ágyrács szerintem az eddigi egyik legnagyobb "találmány": hihetetlen kényelem, valóban pihentető pozíció. Pihenni, olvasni, tévét nézni egyszerűen kimondhatatlanul kényelmes. matracokat ugye szűrni kellene különböző szempontok szerint. Szűkíteni, kizárni matracokat egészen addig, amíg a megfelelő matrac, matracok meg nem találtatnak. Amiket biztosan kizárhatunk:

-az összes bonell rugós matrac
-szinte az összes zsákrugós matrac
-a keményhab matracok és a vastag matracok

Ami a választékunkban fennmarad a rostán (és ezek mindegyike ki van állítva üzletünkben):

-RelaXx Signum Medium, RelaXx Signum Hard, RelaXx SenZone Memory Medium és Hard. Dunlopillo Aerial Senso Premium, Swiss Tech Dinamic és Dinamic+ matracok.

Az összes felsorolt matrac, két keménységi oldalt vagy típust kínál, így akár két különböző komfort is kerülhet egymás mellé. Például:

SenZone Memory (medium vagy hard) és egy Signum (medium vagy hard). Mindkettő használható motoros ágyráccsal, az egyik egy memory matrac a másik pedig memory nélkül.

Természetesen ez csak egy a variációs lehetőségekből. Ezek a termékek tehát kipróbálhatók nálunk és természetes, hogy a házhoz szállítást az egész ország területén megoldjuk -méghozzá kedvező áron.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646