Paplanok

(#696) MatracGuru
2013-10-06 14:37:25

Kedves Gábor,

semmi gond, a második hozzászólást töröltem. A Junior Vital matrac esetében a két oldal alapanyagban és vastagságban is eltér egymástól, a vékonyabbik réteg lesz majd a lágyabbik oldala. Alapvetően egy feszes, határozott matrac ez így is, viszont a testsúly növekedésével majd igény lesz rá, hogy a vastagabbik, feszesebb oldalára fordítsa meg az ember a matracot.
http://www.matracguru.hu/termek/junior_vital_gyerekmatrac (metszetkép)

A Junior Vital és Junior Vital Premium matracok huzatai között az alapvető különbség -a mosási hőmérsékleten túl, hogy a Junior Vital egy egyszerű alap matrachuzat, különösebb hozzáadott érték vagy kiemelkedő tulajdonság nélkül; a Junior Vital Premium gyerekmatrac huzata pedig egy Tencel szövet, amely cellulóz alapú szálakat tartalmaz, így jobban szabályozza a nedvességet, gyorsabb párolgást, szárazabb alvási klímát jelent.

Használják egészséggel a matracot.

Még egyszer elnézést a késésért, a tegnapi érkezés megszervezése egy logisztikai rémálom volt és a nap végén egy 3,5 tonnás autó az Ön 80x160cm méretű matracával indult útnak. Persze ez a mi gondunk, viszont egy elégetett Vásárló mindent megér:-)

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646