Kedves Kitti,
megpróbálok úgy válaszolni, hogy ne jelentsenek föl érte:-) Én annak idején szállítottam termékeket dirrektmarketinges cégeknek, homeparty-s cégeknek, buszos kirándulásokat szervező vállalkozásoknak. Amit akkor én átadtam 2700 Forintért (kettőezerhétszáz) ezek különböző árakon jelentek meg aztán árusításra, a legvadabb 38 000 Forint volt. Ez egy párna volt. matrac esetében a legdurvább arány: bolti eladási ár szinte 100%-ban megegyező matrac esetében: 24 900. Ezek (hasonlók, de semmi esetre sem jobbak) az említett cégek ezt 100-120 000 körül pörgették.
Nem állítom hogy ilyen az Ön által említett cég is. Nem állítom, hogy ezek is ilyen termékek.
matracba ugye nem lehet belelátni, pár év tapasztalattal az ember felfedez némi hasonlóságot bizonyos matracok között, de lehet hogy tévedek és ezek a termékek nem Olaszország valamelyik vákuum matrac gyárából származnak (attól még lehet rajta német szöveg, angol szöveg, stb)
Én megnézném a Best Dream Siglo és Wools matracait.
Az infra derékalj szerintem egy nagyon jó dolog, amennyiben igény van rá, gyógyhatását több oldalról is igazolták és csak a legritkább esetben ellenjavallt. Egy ilyen 80*190 méretű infra melegítő ca. 25 000 Forint fokozatkapcsolóval meg minden földi jóval...
Üdvözlettel:
Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás