Paplanok

(#822) Békakirály
2013-12-03 04:26:25

Tisztelt Pálinkás úr!

Eddig egy Cardo matracunk volt a feleségemmel, nem mai gyerek már (mármint a matrac), szóval megérett lassan a cserére. Nem vagyok egy kapkodó típus, tehát nem vagyunk az utolsó percben. Ahogyan annak idején is, most is szeretném alaposan körbejárni a kérdést, hiszen az elmúlt 8-10 évben azért elég sok minden változott itt a matrac választékban. Amikor a Cardo matracot választottuk, akkor nem találtunk hasonló képességű matracot, prémium kategóriában talán csak a Dunlopillo jöhetett anno szóba, de azok meg nekünk puhák voltak.

Szóval végigolvasgattam lassacskán a blogját is meg a honlapon is az írásait. Őszintén: én tényleg egy alapos ember vagyok, de álmomban nem gondoltam volna, hogy a matracokról ennyit lehet írni. Már jó értelemben. Minden esetre nagyon hasznosak voltak az írásai, egy sor olyan dolgot is megvilágított számomra, ami fölött én vígan átsiklottam volna a matracválasztás során.

A Cardo üzletben már voltunk a feleségemmel, talán ott nem is változott sok minden az elmúlt 10 évben, a matracaik még mindig masszívnak tűnnek csak árban egy kicsit most drágának tűnnek. Lehet, hogy a mi lehetőségeink változtak meg vagy hogy megjelentek sokkal olcsóbban szintén prémium kategóriás márkák azóta, mint a Nanni vagy a Hilding.

Láttam, olvastam, hogy lettek új Hilding matrac modellek. Ezek a matracok már kaphatók, kipróbálhatók az üzletben? Abban kérném a segítségét, hogy írja meg nekem, hogy melyik típusok azok a Hilding matracokból, amik ki vannak állítva a Dózsa György úti üzletükben.

Köszönettel: Király István





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646