Paplanok

(#839) MatracGuru
2013-12-07 17:31:21

Kedves Tamás,

amennyiben a matrachuzat moshatósága fontos szempont, úgy vessük el talán minkét matrac, tekintettel, hogy egyik sem mosható. A Cardo Snap matrac típusról nem találtam megfelelő leírást,matracmagasság, memoryfoam réteg vastagság, stb. adatok hiányoznak, bár alapvetően csodálkozom, hogy a kommersz matrac kategóriába is beszéllt a Cardo, mint pl a klasszikus memoryfoam matracok.

Alapvetően a Best Dream Siglo és a Cardo Snap matracok karakterükben nagyon eltérhetnek egymástól, az egyik egy egyszerű habmatrac, míg a Cardo egy memory foam jellegű matrac. Amennyiben a Cardo Snap árkategóriában keresünk feszesebb, normális emlékezőhabos matracot, akkor a Swiss Dream Memopedic/Memodream matracok nagyon megfelelőek lehetnek. Amennyiben nem szeretnénk -bár kemény, de- vastag memory réteget, úgy a Swiss Dream Exclusive Vario matrac feszes komfortja és mosható huzata mellett a vállrészben van két memóriahabos betét integrálva.

És ugye az örök klasszikus, kényelmes, feszes és variálható Signum Dual Medium és Hard matracok. 60 és 82kg már egy nagy testsúly különbségnek számít, így ergonómiailag lehet, hogy szerencsés lenne két különböző keménységű matracból megoldani a franciaágyat úgy, hogy funkcionálisan, optikailag egy nagy matracok kapunk.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646