Paplanok

(#938) MatracGuru
2014-01-12 12:17:31

Kedves Piroska,

természetesen egyedi ágyakat is elkészítünk és tekintettel, hogy bükk ágykeret gyártásban saját kapacitásunk van, így akár egyedi elképzeléseknek is eleget tudunk tenni, mint ahogyan az már számtalanszor előfordult eddig is. Az egyedi gyártású ágykeretek azért mindig hordoznak magukban némi rizikót, a szépen bevilágított stúdióképeken a tapasztalatok szerint mindig egy kicsit szebben néznek ki az ágyak, mint a valóságban. Az egyedi ágykeretek ára természetesen több dologtól is függ: a felhasznált alapanyag mennyisége, az ágykeret bonyolultsága, elemek száma, ráfordított munkaidő, sablonozás elkészítése hozzá, felületkezelés típusa, stb. Ezek mind befolyásolják egy ágykeret árát, ezért nem is lehet pontosan megsaccolni, hogy mennyivel drágább egy egyedi ágykeret egy standard szortimentben lévőhöz képest.

A dolog menete -tekintettel, hogy nincsen műszaki rajz és méretezés-, hogy megkapjuk az összes elérhető képet, lehetőleg a forrásoldallal együtt. Kitaláljuk a méreteket és az anyagvastagságot és küldünk Önnek egy árajánlatot az ágykeret elkészítésére.

A szállítási határidő megint csak több dologtól függ: az alapanyag vastagsága (van-e készleten vagy külön vágni kell), sorban állás mennyisége (jelenleg a Karácsony előtti restanciát igyekszünk ledolgozni)

Várjuk szíves visszajelzését email elérhetőségeink valamelyikén.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás





Matrac fórum betekintő ablak

2024-05-11 05:12:17

Kedves Murildi, egy fedőmatractól sajnos nem lehet mindent elvárni. Amit egészen biztosan nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3650