Paplanok

Fizetési módok. Matracot bankkártyával, egészségpénztárra, Pay-pal, utánvétellel

matrac vásárlás: utánvét, bankkártya, agészségpénztár, pay-pal

Matrac és ágy vásárlás során Ön különböző fizetési módok közül választhat attól függően, hogy üzleteinkben vásárol vagy matrac webáruházunkat veszi igénybe. Üzleteinkben fizethet bankkártyával, vásárolhat egészségpénztárra, matrac webshopban Pay-pal vagy utánvétellel, mindig amelyik Önnek praktikusabb vagy kényelmesebb.

 

ÜZLETEINKBEN FIZETHET:

- egészségpénztári kártyákkal

- bankkártyákkal (VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard)

- banki előreutalással

- készpénzzel

- utánvéttel a szállítás helyszínén

 

WEBSHOPBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSKOR:

- bankkártyákkal (VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard)

- banki előreutalással

- utánvéttel a szállítás helyszínén

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

KH Bank

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

BANKI ELŐRE UTALÁS

Válassza ezt a módozatot, amennyiben Ön a termék vételárát matracvásárlás.hu bankszámlájára előre szeretné utalni. Válassza ezt a módozatot, amennyiben Ön az utánvét eshetőséggel nem szeretne élni, mert nem bonyolít készpénz forgalmat, vagy nem szeretne nagyobb összegű készpénzt még ideiglenesen sem otthon tartani. Az átutaláshoz szükséges információkat az alábbiakban találja:

Gigamatrac Kft.

1135 Budapest, Róbert Károly körút 76-78.

Bankszámla szám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-50526582-67541016

Adószáma: 23380796-2-41UTÁNVÉTES FIZETÉS

A legkényelmesebb megoldás továbbra is az utánvétes fizetési mód. Önnek lehetőségében áll ezt a fizetési módot választani bármelyik termék vásárlása esetén, függetlenül a megrendelt termék értékétől. Utánvétes fizetés esetén Önnek a termék árát csak szállításkor kell kiegyenlítenie, erre azonban a helyszínen sajnos csak készpénz formájában van lehetőség.

 

 

 

matrac vásárlás: fizetési módokSegítségre van szüksége a megfelelő fizetési mód megtalálásában?

Ammenyiben további kérdések merülnének fel Önben, esetleg valamelyik fizetési módot nem ismeri pontosan, úgy lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és mi legjobb tudásunk szerint igyekszünk Önnek segítséget nyújtani.