Paplanok

Levital matracok pénzvisszafizetési garancia

levital matracok pénzvisszafizetési garanciával

 

365 NAP PÉNZVISSZAFIZETÉSI / VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA


(feltételekhez között)

 

1., Próbálja otthonában! A Levital System matracok esetében Ön garanciavállalás és pénzvisszafizetési garancia tekintetében is nyugodt lehet, mivel a Levital System matracok mellé 365 nap feltételhez kötött pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk minden megvásárolt Levital System matrachoz. A 365 napos visszavásárlási garancia kizárólag magánszemélyek egyszeri vásárlására vonatkozik, kettő vagy annál kevesebb matrac vásárlása esetén és nem vonatkozik az egyedi méretű, egyedi gyártású, külön kérésre elkészített megrendelésekre, továbbá a különböző okokból esetlegesen cserélt Levital System matracokra. Egy vásárlónak tekintendő az azonos címen vagy telefonszámon, azonos banki adatokkal, egyező telefonszám vagy email cím megadásával keletkező megrendelés.

2., Tekintettel, hogy egy új matrac megismerése, komfortjának, kényelmének megtapasztalása néhány napot, esetben hetet is igénybe vehet, így arra kérjük Önt, hogy a visszavásárlási garanciát lehetőség szerint ne érvényesítse a vásárlást követő 14 napon belül. A visszavásárlási garancia érvényesítésével visszajuttatandó matrac telephelyünkre történő visszaszállítása és annak költségei Vásárlót terhelik és amely kizárólag az eredeti csomagolás, a vásárlást igazoló dokumentumok, az érvényes és hiánytalanul kitöltött garanciajegy és a matrac újszerű, tiszta, foltmentes állapotának megőrzése mellett érvényesíthető. Sérült csomagolású, szennyezett, foltos vagy sérült termékek esetében a visszavásárlási garancia vonatkozásában sajnos nem áll módunkban helytállni.

 

Levital 365 nap pénzvisszafizetés

 

365 nap értékcsökkenő visszavásárlási/pénzvisszafizetési garancia
részletes feltételei:

 

0-30 nap 100% teljes körű pénzvisszafizetési garancia


30-60 nap 80% pénzvisszafizetési garancia 20% vásárlói önrész levonása mellett


60-90 nap 70% pénzvisszafizetési garancia 30% vásárlói önrész levonása mellett


90-180 nap 60% pénzvisszafizetési garancia 40% vásárlói önrész levonása mellett


180-365 nap 50% pénzvisszafizetési garancia 50% vásárlói önrész levonása mellett

 

 

A termék birtokbavételének napja az átvételt igazoló dokumentum dátuma, visszaérkezésének időpontja a raktárunk érkeztetési napja. A visszaszállítást, a termék átvételét és ellenőrzését követő 14 munkanapon belül a Vásárló által írásban megadott számlaszámra a vételárat vagy annak arányos részét maradéktalanul visszautaljuk. Készpénz visszatérítésére nincs lehetőség.