Paplanok

Matrac cseregarancia, Dunlopillo cseregarancia

dunlopillo 3 hónap cseregarancia

Dunlopillo matrac 3 hónap (90 nap) cseregarancia érvényes minden Magyarországon megvásárolt Dunlopillo matracra. A cseregarancia feltétele az érvényes Dunlopillo garanciajegy és a matrac vásárlást igazoló dokumentum.

dunlopillo 3 hónap cseregarancia


A Dunlopillo diktálja a lépést a matracok, az ágyrácsok, az ágyneműk és a design kárpitozott ágyak területén. Mi az embereket teljes komplexitásukban, egyéni követelményeikben, szokásaikban és kívánságaikban tekintjük. Végül pedig, tudjuk, hogy az egészséges és pihentető alvás nem véletlen. Mi kutatunk, fejlesztünk és javítunk. A legújabb orvosi ismereteket szem előtt tartva a legmodernebb technikai lehetőségeket használjuk, hogy a matracaink ergonómikusak, jól szellőzőek, pontrugalmasak, formatartóak és tartósak legyenek.

100% márkaminőség

A biztonságos és bizonyított minőség számunkra a legfontosabb alapelv, a németországi termelési helyre az „Igen" a logikus választás.

A szigorú minőség-ellenőrzés minden szakaszában – az alapanyagoktól egészen a végső ellenőrzésig – biztosítjuk a 100% márkaminőséget.

10 év garancia

Erről a minőségről mi annyira meg vagyunk győződve, hogy a törvényi szavatosság helyett önkéntesen 10 év garanciát biztosítunk minden matracra és ágyrácsra.

 

dunlopillo aerial senso matrac cseregarancia

3 hónap elégedettség garancia

Nem hagyjuk hogy pórul járjon!

Csökkentjük az Ön kockázatát!

Az új elégedettségi garanciának köszönhetően 3 hónapon keresztül kényelmesen kipróbálhatja új Dunlopillo matracát!
Ha úgy érzi nem vált be, a matracot kicseréljük egy másik Dunlopillo matracra!

Egyeseknek akár két-három hét is szükséges ahhoz, hogy megbizonyosodjon róla, a neki megfelelő matracot választotta. Ezért lehetővé tesszük, hogy az új matracot otthon, kilencven éjszakán át tesztelhesse. Ha ezalatt úgy találja, hogy a matrac túl kemény, túl puha vagy valami miatt mégsem felel meg elvárásainak, a sértetlen matracot egyszer kicseréljük Önnek egy másik Dunlopillo matracra. Mi segítünk, hogy megtalálja helyette a megfelelőt.

A tájékoztatás nem teljes körü.
További információkért érdeklődjön üzleteinkben!

Minden Dunlopillo matracra a német Dunlopillo vállalat cseregarancia lehetőséget kínál Vásárlóinak. A megvásárolt Dunlopillo matrac, mint próbamatrac 3 hónap vevőelégedettségi garanciával bír, tehát három hónapis a termék visszaadható és az értéke Dunlopillo termékre levásárolható.

MÁRKAHŰSÉG

A német márkák, mint a Mercedes, a Tesa, a Siemens, a Bosch az egész világon a legjobb hírnévnek örvendenek a vásárlók körében, New Yorktól Tokióig a bizalom és a biztonság legmagasabb szintű jelképei. A matrac szegmensben ez a német márka a Dunlopillo.

Több, mint hét évtizede helyeztük el az alapkövét - ultramodern kutatási részleggel és saját alváslaborral rendelkező hanaui gyártóegységünkben - az ergonómikus, és magas minőségű termékfejlesztéseknek, annak érdekében, hogy Ön tökéletesen tudjon aludni.

Ma a Dunlopillo sokkal több, mint egy különlegesen magas minőségű, kiváló ár – érték arányú matrac gyártó.

A Dunlopillo átfogóan gondolkodik, és régóta képviseli az innovatív, az egyéni igényekre szabott alvási rendszereket – a matracoktól és ágyrácsoktól, az ágyneműkön át, a design kárpitozott ágyakig. A kiváló minőség, tehát miért nem csak az autó vásárlásakor kell, hogy fontos legyen? Mert a jó, pihentető alvás az egyik legfontosabb tényező az Ön személyes elégedettsége, életkedve és vitalitása meghatározásában, azért, hogy a mindennapokban a munka könnyebb legyen..

Kezdje a napot tökéletesen kipihenten - Dunlopilloval!

Dunlopillo matrac 3 hónap (90 nap) cseregarancia érvényes minden Magyarországon megvásárolt Dunlopillo matracra. A cseregarancia feltétele az érvényes Dunlopillo garanciajegy és a matrac vásárlást igazoló dokumentum.

Matrac cseregarancia, Dunlopillo cseregarancia