Paplanok

Rendezettség:   Akciós ár szerint | Listaár szerint

Spring Air Gloria Pillow Top

Spring Air Gloria Pillow Top

749,900 Ft-tól

35 cm

FERAN ICE technology

Félkemény

MOST 519,900 Ft-tól

Spring Air Jubilee

Spring Air Jubilee

833,900 Ft-tól

40 cm

FERAN ICE technology

Félkemény

MOST 569,900 Ft-tól

Curem Dream Forte 22

Curem Dream Forte 22

874,900 Ft-tól

12HR+5+5 memory

22cm

Enyhén lágy

180*200cm

MOST 719,900 Ft-tól

Healthcare Daxo

Healthcare Daxo

124,900 Ft-tól

Normál hideghab

20cm

Félkemény

140kg

Healthcare Astron

Healthcare Astron

134,900 Ft-tól

18+3+3

25cm

Félkemény

180*200cm

Healthcare Hybrid

Healthcare Hybrid

144,900 Ft-tól

23cm

Antibakteriális

Félkemény

Billerbeck Windsor matrac

Billerbeck Windsor matrac

209,900 Ft-tól

20cm

100% szövött kelme

Félkemény

Billerbeck Bahama Nova matrac

Billerbeck Bahama Nova matrac

259,900 Ft-tól

26cm

100% szövött kelme

Félkemény

Billerbeck Belize zsákrugós matrac

Billerbeck Belize zsákrugós matrac

317,900 Ft-tól

22cm

Viszkóz Special

Kemény/Félkemény

Billerbeck Padova zsákrugós matrac

Billerbeck Padova zsákrugós matrac

329,900 Ft-tól

22cm

Viszkóz Special

Kemény/Félkemény

Következő oldal > (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)
Tudta-e hogy... Tudta-e hogy...

A matrac kínálja talán a legnagyobb választékot: memory matrac és vákuummatrac, speciális hideghab -és rugós matrac, különböző fedőmatracok, gyerekmatrac és kókuszmatrac mind-mind eltérő alapanyagokkal és a legkülönfélébb tulajdonságokkal rendelkeznek.

Milyen legyen tehát a matracunk?

Fontos, hogy legyen maradéktalanul kényelmes. Ezt Önnek, Önöknek kell megérezniük, alváskultúra szaküzletünkben mi csak támpontokat tudunk nyújtani, hogy mit is kellene érezni egy új matracban ahhoz, hogy az a későbbiekben is megfelelő komfortot és ergonómiát nyújtson. Amennyiben ketten használják a matracot, úgy mindkettőjüknek maradéktalanul kényelmesnek kell, hogy legyen. Több gyártó kínál dualcore, azaz kétoldalas matracokat, így egy franciaágyon belül két darab matraccal -azonos magasság és huzat mellett- két különböző komfortot is ki lehet elégíteni.

Fontos, hogy férjen bele a keretbe. Minden "beszerzésnek" meg van a maga költségkerete, ezt mindenki magának dönti el, hogy milyen termékre, milyen összeget tud fordítani. A tapasztalat, hogy nagyon olcsón csúcsminőségű termékeket nem nagyon lehet találni, viszont nagyon drágán már temérdek silány termék áll az üzletekben. Nálunk Önnel ilyen nem fordulhat elő. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékek maradéktalanul képviseljék az ár/érték arányt, így a legkedvezőbb matracoktól a kivételes luxus-komfortot kínáló matracokig Ön minden kategóriában megtalálhatja az Önnek megfelelő matracot.

Fontosak a speciális igények. Amennyiben Ön gerincbetegségben szenved, vagy egyszerűen csak fáj a dereka; ha házipoallergia kínozza és így különösen fontos pl. a matrachuzat moshatósága, ezek mind-mind nagyon fontos információk lehetnek a tanácsadás során. Fontos, hogy a matracok própálgatásánál ezek az információk előtérbe kerüljenek, hiszen csak a megfelelő információk birtokában lehet szakmailag korrekt tanácsadásban részesülni. Az ilyen és ehhez hasonló problémákra a gyógymatracok között szinte kivétel nélkül találunk megoldást, amennyiben megosztja velünk igényeit.

A gyártó hitelessége. Nekünk természetes, hogy milyen gyártók termékeit forgalmazzuk, így egytől-egyig nagy szakmai múlttal és háttérrel rendelkező gyártók termékeit kínáljuk üzletünkben. Minden gyártónk termékei mögött több éves, évtizedes gyártási és fejlesztési tapasztalat áll, így az Ön által kiválasztott termékben Ön nyugodtan megbízhat, minden beszállítónk magyarországi "support"-tal -ügyfélszolgálattal rendelkezik, így Ön a vásárlást követően sem "maradhat magára".

Minden matrac webáruházunkban is megrendelhető!

matrac, memory matracok, vákuummatracok, hideghab matracok, rugós matracok, fedőmatracok, gyerekmatracok