Paplanok

Best Dream Memory Bamboo matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Best Dream Memory Bamboo akciós vákuummatrac az emlékezőhab élményre vágyóknak jelenthet igazi megoldást. A Memory Bamboo minősége s a matrachoz tartozó folyamatos akciós ár az egyik legcsábítóbb ajánlatunk.

Egy Memory Bamboo akciós vákuummatrac matrac azért ergonómikus, mert az emlékezőhab -memoryfoam- minden ponton egyenletesen támasztja alá a testet, vagyis tökéletesen alkalmazkodik minden egyes testformához. A matrac tehát természetes és egészséges alvást biztosít, mivel a testet ott támasztja alá, ahol szükséges. Csökkenti a nyak-, a hát- és csípőfájdalmakat.

A Memory Bamboo emlékezőhab matrac huzata bambusz szálak beleszövésével készült antiallergén, atkamentes matrachuzat, mely kellő védelmet nyújt a poratkák, gombák, baktériumok ellen. Szabályozza a test hőmérsékletét, így télen kellemesen meleg, nyáron pedig a bambusz szálak elvezetik a meleget és a nedvességet a matrac huzatából.
A Memory Bamboo matrac huzata cipzárral van ellátva, ezért antiallergén, levehető- mosható.

Fontos matrac információMi az emlékezőhab?

Az emlékező hab -Memory Foam vagy más néven viszkoelasztikus hab- matrac a felhasználóknak számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb, hogy csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Emellett a memória hab matracot használók már klinikailag is bizonyították, hogy a használat során egyre több az alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) lecsökkent, így egy jobb minőségű, pihentetőbb alvást kapunk. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy a memória hab matracon többet pihenünk kevesebb idő alatt , mint a hagyományos rugós és habmatarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ilyenkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén, alapanyagának köszönhetően távolt tartja a poratkákat. Az emlékező hab (Memory Foam) termékeket használók számára tehát jelentős előnyöket rejthet  ez a hab, különösen azoknak, akik vérkeringése nem kielégítő, fibromyalgiában, ízületi bántalmakban, inszomniában (álmatlanság) vagy éppen csontritkulásban szenvednek.

Fontos matrac információMi az a vákuummatrac?

A vákuummatrac -legyen az normál hab vagy éppen memory, emlékezőhab matrac- tulajdonképpen egy csomagolási eljárást takar, ahol a kész matracot egy fóliába behúzva egy többtonnás préssel lassan összepréselnek, ezáltal szorítva ki a levegőt a matracmag cellái közül. A vákuummatrac csomagoló fóliáját ezután két oldalt légmentesen lehegesztik, megakadályozva a levegő visszaáramlását. Henger alakúra tekerik és még egyszer átcsomagolják.

A vákuummatrac esetében is, mint minden habmatracnál az alapanyag cellaszerkezete az eredeti formájára igyekszik visszaállni minden esetben, így a kicsomagolást követően a cellák lassan ismét levegővel telítődnek és mintegy 20-24 óra alatt vákuummatracunk ismét eléri eredeti formáját, alakját és használati tulajdonságát.

Fontos megjegyezni, hogy egy vákuummatrac önmagában se nem jó, se nem rossz jelző, csupán egy csomagolástechnika. A matracok minőségét -így a vákuummatracok minőségét is- a felhasznált alapanyagok fajsúlya, tisztasága és minősége fogja jelenteni.

Matrac Guru: Best Dream Memory Bambbo memory foam, emlékezőhab vákuummatrac mosható levehető bambusz szálas matrachuzattal a MatracGuru matrac webáruház oldalin akciós árakon és minden standard méretben rendelhető. Egyedi méretetben szeretne Best Dream memory Bamboo matracot? Kérjük vegye fel kapcsolatot kollégáinknál elérhetőségeink egyikén és segítünk Önnek.


Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

  • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
  • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
  • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
  • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
  • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
  • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
  • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Best Dream Memory Bamboo matrac

A Best Dream Memory Bamboo akciós vákuummatrac az emlékezőhab élményre vágyóknak jelenthet igazi megoldást. A Memory Bamboo minősége s a matrachoz tartozó folyamatos akciós ár az egyik legcsábítóbb ajánlatunk.

Magyar termék ORKI engedély, 10 év garancia
  • Árak
  • Adatok

Best Dream Memory Bamboo matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 144900 Ft 115900 Ft
90*200cm 161900 Ft 129900 Ft
100*200cm 179900 Ft 143900 Ft
140*200cm 251900 Ft 201900 Ft
160*200cm 288900 Ft 230900 Ft
180*200cm 324900 Ft 259900 Ft
200*200cm 360900 Ft 288900 Ft