Paplanok

Szivacsmatrac

szivacsmatrac, szivacs matracok, habszivacs matrac árak

SZIVACSMATRACOK

Szivacsmatracot e legkülönbözőbb alkalmazási területeken is találunk felhasználása rendkívül sokszínű: fotelek, heverők, kanapék, lakókocsi matracok és ágyakba való matrac alapanyagaként is szolgál. A mesterségesen előállított poliuretán habok szerkezetükből adódóan is sokféle célra alkalmazhatóak. A szivacsok főbb jellemzői a sűrűség és a keménység, ez a két érték nagyban függ alapanyag előállításához felhasznált alkotóanyagok arányainak változtatásával és az utólagos feldolgozási technikákkal. Sokrétű felhasználásának legfontosabb előnyei, hogy nagyon könnyű jól formálható és nagy a teherbírása.

A szivacsmatracokra kerülő huzat a szivacsmatrac árát akár jelentősen is befolyásolhatja, az egyszerű lecipzárazható lepedővászon huzattól a hagyományos dupla elasztikus matrachuzatokon át funkcionális textílhuzattal is rendelhető, mint pl. Tencel, Lyocel és más antiallergén matrachuzat.

Szivacsmatrac bármilyen téglatest formában rendelhető, az egészen egyedi szivacsmatrac igényeket is15-20 munknap átfutással elkészítjük Önnek.

 

Szivacsmatrac árajánlat kérés: info@matracguru.hu