Paplanok

Matrackirály akciók - Matrackirály és az internet

Matrackirály internetes akció

Utána mentünk egy érdekes cikknek, ahol a Matrackirály internetes viselkedése, a  Matrackirály internetes akciók és a matrackirály üzletek jobb színben feltüntetése kerül a fókuszba. Érdekes Matrackirály vásárlói vélemény és még rengeteg érdekesség kerül idézésre...

Hogyan lehet apró kis trükkökkel befolyásolni a vásárló megítélését egyes üzletek sikerességéről, elismertségéről és megbízhatóságáról? A legtöbb matracokkal foglalkozó vállalkozás igyekszik az igényeknek legmegfelelőbb választákot tartani matracboltjukban, törekszik arra, hogy a kiszolgálás, a tanácsadók szakmai felkészültsége a legkifogástalanabb legyen, hogy a Vásárló elégedett legyen az első belépéstől egészen a matrac, ágykeret kiszállításáig és összeszereléséig.

Az internet sok mindenre jó, az információk szabad áramlása egyes esetekben felnyithatja az ember szemét és felfigyelhet olyan dolgokra is, ami egyébként elkerülné a figyelmét.

Így esett ez velünk is, amikor böngészés közben egy szakmai vélemény blogra akadtunk, ahol a Matrackirály internetes akciók kapták a hangsúlyt, hogy hogyan is lehet a Matrackirály üzletek hitelességét talán nem a legetikusabb módon növelni. Idéznénk a blog tartalmát:

"Matrackirály spammeli a netet?

Az ember néha ellenőrzi, hogy honlapjai hogy állnak a keresőkben, gondolom ez nem újdonság senkinek.

Ma is a szokásos túrámat tettem a kulcsszavak között, amikor belefutottam a saját boltomba a google térképén. Volt kettő darab vélemény is, természetesen vetettem rá egy pillantást. Az egyik 1-es a másik pedig 3-as osztályzatot kapott.

A dolog megértéshez annyit kell tudni, hogy én folyamatosan ebben az üzletben vagyok, így ha valaki egyest kényszerül adni, arra minden bizonnyal emlékezni fogok. Minimum gyanús volt tehát a dolog, gondoltam megnézem, hogy kik pontoztak le ennyire.

És most jönnek a Matrackirály üzletek pontozásai. Figyelni, mert érdemes! A dolog innentől kezdett érdekes lenni, ugyanis az egyik játékos - "Gabi" 31 matrac szaküzletet pontozott május 12-én. Járt Matrackirály üzletben Szolnokon, Matrackirály üzletben Hódmezővásárhelyen, Matrackirály üzletben Miskolcon, nálam is (Matrackirály üzletben Matrackuckó: a szerő jegyzete), sőt járt Matrackirály üzletben Sao Paolo-ban is! Itt már kezdtem mosolyogni. Megnéztem az osztályzatokat... 3db ötös szerepelt a meglátogatott Matrackirály üzletek sorban. Ezek kivétel nélkül mind a Matrackirály üzletei voltak.

Volt egy olyan kósza ötletem, hogy rákeresek a Matrackirály és valamilyen kulcsszó variációra, a legesélyesebb tűnt keresni a  "matrackirály+gabi" kombóra a google-ben, hátha közelebb jutok a megoldáshoz a rejtélyes Gabival kapcsolatban. A jó öreg gugli pedig segített - de saját kérésére leszdtük innen a találatot, hiszen nem tudjuk, hogy valóban ő volt e a titkos értékelő (a szerk.)- Az értékeléseit itt lehet megnézni.

Erre a nem várt eredményre már igazán felbuzdultam és megnéztem a másik lepontozót, "huncutkát" is.

Nála már egyből a huncutka+novetex kulcsszóra kerestem, de itt nem találtam semmi izgalmast - illetve elég erős belemagyarázás lenne az első találatra fogni, nekik biztosan semmi közük hozzá, így a linket sem teszem ide... Az értékeléseket nézegetve azonban észrevettem, hogy huncutka is sok helyen tud lenni egyszerre. Ő 55 boltot értékelt szerte az országban - bár neki annyi esze volt, hogy brazil üzleteket ne osztályozzon- május 6-án, ebből 9 kapott ötöst, mind a 9 Novetex mintabolt. Az értékeléseit itt lehet megnézni.

Érdekes. Fel is vetette valaki a Novetex adatlapján a dolgot, mire a következő - hivatalos - választ kapta a Novetextől:

Válasz a tulajdonostól
Kérem fogadja el, hogy nem mindenki gondolja úgy, ahogy Ön. Az 5 csillagot pedig azért kapták, mert így gondolták az értékelők. Köszönjük a véleményét, térjen be hozzánk máskor is kedves Anita. Ígérjük, nem fog csalódni.
Megjelölés illetlen tartalomként
NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra Kft. - Saturday, May 14, 2011
Válaszát közzétettük

Hát persze! Muhahaha! :)

Kedves Novetex és Matrackirály! Néha mindenki rosszalkodik... Egy-egy pozitív vagy negatív álkritika senkit sem lep meg, de nagyüzemi módon szemétkedni nem túl kedves dolog. Talán próbálja mindenki arra fordítani az idejét, hogy segítse a vásárlókat, ahelyett, hogy megtévesztené őket! Sokkal több profitot lehet szerezni! Bezony!

Reméljük, hogy a többi matracosnak van annyi esze, hogy nem megy bele ebbe az idióta játékba... Persze nem állítjuk, hogy az egybeesés nem lehetett a véletlen műve...

Biztos, ami biztos küldünk egy levelet a Google-nek, illetve az összes lepontozott szaküzletnek, rendezzék le a dolgot egymás között... Jó szórakozást!"

Forrás: http://matracgyilkos.blog.hu/tags/matrackir%C3%A1ly

 

A matracguru.hu weboldal internetes információs oldalain külső oldalak tartalmait is megjelenteti minden esetben a forrás megjelölésével. A tartalom megjelentetése a különböző vélemények bemutatását szolgálja és nem jelenti azt, hogy a matracguru.hu weboldal üzemeltetője a tartalmat és annak valóságtartalmát ellenőrizte, azzal egyetért vagy azonosul.

A matracguru.hu weboldal üzemeltetője ezúton kifejezetten kijelenti, hogy a linkek beállításának időpontjában semmilyen illegális tartalom nem volt felismerhető a hivatkozott oldalakon. A hivatkozott/kapcsolt oldalak jelenlegi és jövőbeni kialakítására, azok tartalmára és szerzőségére vonatkozóan a szerző semmiféle befolyással nem bír. Ennek megfelelően ezúton kifejezetten elhatárolódik az összes hivatkozott/kapcsolt oldalon található mindazon tartalomtól, amely a linkek beállításának időpontját követően módosult. Ez a megállapítás érvényes minden, a saját internetes tartalmon belül beállított link és utalás, valamint a szerző által létrehozott vendégkönyvekben, vitafórumokon és levelezőlistákban külső felek által írt bejegyzések esetében is. Illegális, hibás vagy nem teljes körű tartalmakra vonatkozóan, különös tekintettel azokra a károkra, amelyek az ily módon elérhető információk felhasználásából vagy fel nem használásából erednek, kizárólag azon oldal üzemeltetője felel, amelyre a hivatkozás történt, nem pedig azé az oldalé, amely linkeken keresztül a mindenkori tartalomra pusztán hivatkozik.

A matracguru.hu weboldal üzemeltetője a hivatkozásokban érintett cégek, vállalkozások és magánszemélyek esetleges vélt vagy valós sérelmezése esenén kész a vonatkozó cikket oldaláról haladéktalanul eltávolítani; a kifogásolás megtételére az info@matracguru.hu email címre megküldött elektronikus levélben vagy a matracguru.hu weboldalt üzemeltető cég alábbi postai elérhetőségére megküldött levélben nyílik lehetőség:

MatracGuru!

1134 Budapest,

Bulcsú utca 21/b

www.matracguru.hu