Paplanok

Hasznos információk

Best Dream matrac

A Best Dream matrac az egyik legnépszerűbb termék a kínálatból. A kedvező ár mellett , ezt a kiváló minőségének köszönheti
Egyik legkedveltebb gyógymatracunk. A tökéletesen eltalált keménység, egyes termékeknél a téli-nyári oldal, a matracmagon elhelyezkedő minőségi 100% pamut huzat és a hozzá tartozó kedvező fogyasztói árnak köszönhetően rövid időn belül az egyik legkedveltebb vákuummatrac típusunk lett az olcsó matracok között.

Matracmag
Speciálisan a gyógymatracok számára kifejlesztett Elioform® félkemény habanyag gondoskodik a gerincoszlop hosszútávú és stabil megtámasztására.

Matrachuzat
100% tiszta pamutból készült elasztikus duplahuzat téli-nyári oldallal készül, 100% pamut töltettel a két huzatréteg között az egyik oldalon, míg a másik (téli) oldalon 100% gyapjú található a két huzatréteg között.

Matracvédő: fix -nem levehető- matrachuzatok esetén minden esetben javasolt a könnyen mosható, antiallergén, sarkain gumifülekkel rögzíthető matracvédő használata, hogy elkerüljük matrachuzatunk idő előtti elszennyeződését.

Fontos matrac információMi is az a vákuummatrac?

A vákuummatrac tulajdonképpen egy csomagolási eljárást takar, ahol a kész matracot egy fóliába behúzva egy többtonnás préssel lassan összepréselnek, ezáltal szorítva ki a levegőt a matracmag cellái közül. A vákuummatrac csomagoló fóliáját ezután két oldalt légmentesen lehegesztik, megakadályozva a levegő visszaáramlását. Henger alakúra tekerik és még egyszer átcsomagolják.

A vákuummatrac esetében is, mint minden habmatracnál az alapanyag cellaszerkezete az eredeti formájára igyekszik visszaállni minden esetben, így a kicsomagolást követően a cellák lassan ismét levegővel telítődnek és mintegy 20-24 óra alatt vákuummatracunk ismét eléri eredeti formáját, alakját és használati tulajdonságát.

Matrac Guru: Best Dream Siglo matrac, Siglo matracár és hatalmas vákuum matrac választék a MatracGuru akciós vákuummatrac webáruház oldalain. Siglo akció visszavonásig érvényes!

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Best Dream Medical HD

A Best Dream Medical HD egy 26 cm magas, kemény komfortú hideghab matrac. Gerincünk optimális alátámasztását egy speciális hideghab tartómag biztosítja, még a komfortérzet, valamint testünk nyomáspontjainak optimális elosztásáért egy speciális, antiallergén töltet, valamint magas minőségű HR komforthab réteg felel. A termék minőségi alapanyagokból, gondosan lett kialakítva, így terhelhetősége igen magas, 130 kg-ig terjed. A termék továbbá kapott egy speciális, levehető, mosható SOFT SLEEP antiallergén huzatot. Mivel a matrac szellőző képessége kiemelkedő, így a matrac hosszú élettartama garantált. A gyártó 10 év garanciát válla a termékre. Remek választás hosszú távra, minőségi habmatracot keresőknek.

Magyar termék Magyar termék, 10 év garancia
 • Árak
 • Adatok

Best Dream Medical HD

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 118900 Ft
90*200cm 132900 Ft
140*200cm 203900 Ft
160*200cm 231900 Ft
180*200cm 260900 Ft
200*200cm 288900 Ft