Paplanok

Best Dream Memory Bamboo matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Best Dream Memory Bamboo akciós vákuummatrac az emlékezőhab élményre vágyóknak jelenthet igazi megoldást. A Memory Bamboo minősége és a matrachoz tartozó folyamatos akciós ár az egyik legcsábítóbb memóriahabos matrac ajánlatunk.

Egy Memory Bamboo akciós vákuummatrac matrac azért ergonómikus, mert az emlékezőhab -memoryfoam- minden ponton egyenletesen támasztja alá a testet, vagyis tökéletesen alkalmazkodik minden egyes testformához. A matrac tehát természetes és egészséges alvást biztosít, mivel a testet ott támasztja alá, ahol szükséges. Csökkenti a nyak-, a hát- és csípőfájdalmakat.

A Memory Bamboo emlékezőhab matrac huzata bambusz szálak beleszövésével készült antiallergén, atkamentes matrachuzat, mely kellő védelmet nyújt a poratkák, gombák, baktériumok ellen. Szabályozza a test hőmérsékletét, így télen kellemesen meleg, nyáron pedig a bambusz szálak elvezetik a meleget és a nedvességet a matrac huzatából.
A Memory Bamboo matrac huzata cipzárral van ellátva, ezért antiallergén, levehető- mosható.

Fontos matrac információMi az emlékezőhab?

Az emlékező hab -Memory Foam vagy más néven viszkoelasztikus hab- matrac a felhasználóknak számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb, hogy csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Emellett a memória hab matracot használók már klinikailag is bizonyították, hogy a használat során egyre több az alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) lecsökkent, így egy jobb minőségű, pihentetőbb alvást kapunk. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy a memória hab matracon többet pihenünk kevesebb idő alatt , mint a hagyományos rugós és habmatarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ilyenkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén, alapanyagának köszönhetően távolt tartja a poratkákat. Az emlékező hab (Memory Foam) termékeket használók számára tehát jelentős előnyöket rejthet  ez a hab, különösen azoknak, akik vérkeringése nem kielégítő, fibromyalgiában, ízületi bántalmakban, inszomniában (álmatlanság) vagy éppen csontritkulásban szenvednek.

Fontos matrac információMi az a vákuummatrac?

A vákuummatrac -legyen az normál hab vagy éppen memory, emlékezőhab matrac- tulajdonképpen egy csomagolási eljárást takar, ahol a kész matracot egy fóliába behúzva egy többtonnás préssel lassan összepréselnek, ezáltal szorítva ki a levegőt a matracmag cellái közül. A vákuummatrac csomagoló fóliáját ezután két oldalt légmentesen lehegesztik, megakadályozva a levegő visszaáramlását. Henger alakúra tekerik és még egyszer átcsomagolják.

A vákuummatrac esetében is, mint minden habmatracnál az alapanyag cellaszerkezete az eredeti formájára igyekszik visszaállni minden esetben, így a kicsomagolást követően a cellák lassan ismét levegővel telítődnek és mintegy 20-24 óra alatt vákuummatracunk ismét eléri eredeti formáját, alakját és használati tulajdonságát.

Fontos megjegyezni, hogy egy vákuummatrac önmagában se nem jó, se nem rossz jelző, csupán egy csomagolástechnika. A matracok minőségét -így a vákuummatracok minőségét is- a felhasznált alapanyagok fajsúlya, tisztasága és minősége fogja jelenteni.

Matrac Guru ajánlata: Best Dream Memory Bamboo  memory foam vákuum matrac. Memory Bamboo matrac 15 év garancia, vákuum matrac, gyors szállítás. Webáruház oldalunkon a többi matrac termék típus mellett a Best Dream Memory Bamboo matrac is akciós áron és minden méretben megrendelhető. Egyedi méret miatt kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.


* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Best Dream Memory Bamboo matrac

A Best Dream Memory Bamboo egy 20 cm magas Memory matrac. Testünk ergonomikus alátámasztásáért, valamint a matrac hosszú élettartamáért egy kiváló szellőzésű, két komponensű hideghab matracmag felel. A nyomáspontok eloszlatását és a pihentető alvás élményét a 4 cm, speciális Memory foam réteg biztosítja. A Best Dream Memory Bamboo kiváló választás amennyiben egy remek ár-értékarányú Memory matracot keres hosszú távra.

Magyar termék ORKI engedély, 15 év garancia
 • Árak
 • Adatok

Best Dream Memory Bamboo matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 115900 Ft
90*200cm 129900 Ft
100*200cm 143900 Ft
140*200cm 201900 Ft
160*200cm 230900 Ft
180*200cm 259900 Ft
200*200cm 288900 Ft