Paplanok

Billerbeck Belize zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Billerbeck Belize a Billerbeck Bahama matrac utódja  270 rugó / m2 rugósűrűségű 5 zónás tasakrugós matrac.
A Billerbeck Belize egy 5 zónás táskarugós fekvőfelület, amely az új fejlesztésű iker-élkeretes ZeroPure matracok változata, melynek gyártása során teljesen mellőzték a poliuretánt A matracmagot nem habkeret öleli körül, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer teszi tartóssá.

A matrac két különböző keménységű oldallal rendelkezik. A Billerbeck Belize egyik oldala határozott, feszes alátámasztást biztosít, míg a másik a másik oldala egy félkemény fekvőfelületet biztosít.
A matracot 5 zónás fekvőfelület és erősített zsákrugózat jellemzi.
Huzata elegáns, megemelt vastagságú szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, színben harmonizáló szegőszalaggal.
A matrac huzata nem levehető mosható, hanem fixen élvarrott.
A Billerbeck Belize elsősorban háton illetve hason fekvő vásárlók számára lehet kényelmes.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Billerbeck Belize zsákrugós matrac

A Billerbeck Belize egy 26 cm magas, kiemelkedő 270 db/m2 darabszámú, 5 ergonómiai zónára osztott rugózattal ellátott zsákrugós matrac. A magas rugószámnak köszönhetően egyedülálló precizitással követi le gerincünket, ezzel biztosítva a pihentető, kényelmes alvás élményét. Az ortopédikus alátámasztás lehetővé teszi gerincünk megkímélését, pihentetését az alvás során. A matrac a természetes alapanyagú bőrbarát huzata mellett, kiemelkedő szellőzése révén is tökéletes választás a minőséget és a hosszú matrac élettartamot kereső vásárlók számára.

Magyar termék A Billerbeck Belize a Billerbeck Bahama matrac utódja 270 rugó / m2 rugósűrűségű 5 zónás tasakrugós matrac. A Billerbeck Belize egy 5 zónás táskarugós fekvőfelület, amely az új fejlesztésű iker-élkeretes ZeroPure matracok változata, melynek gyártása sorá
 • Árak
 • Adatok

Billerbeck Belize zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 179900 Ft
90*200cm 179900 Ft
100*200cm 197900 Ft
140*200cm 261900 Ft
160*200cm 283900 Ft
180*200cm 317900 Ft