Paplanok

Billerbeck Mediclean nyári paplan letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A nagy múltú német Billerbeck legmodernebb technológiával gyártott tökéletesen antiallergén, főzhető, fertőtleníthető terméke a MediClean. A kellemesen lágy tapintású, igényes kialakítású paplancsalád valóban minden allergiás panaszra megoldást jelenthet.

Huzata: 100% pamut, Töltete 100% márkás alvószál. Főzhető 95°C-on, 140°C-on szárítható, fertőtlenítő- és klórálló, ezáltal -megfelelő mosási gyakoriság mellett- tökéletes atkamentes és antiallergén környezetet biztosít.

A 100% pamut huzat természetes tapintásán túl kiváló légáteresztést és átszellőzést biztosít.

Minden Billerbeck Mediclean termék 95C°-on gépi úton mosható.

A poratkák a lakásban mindenütt megtalálhatóak: matracokban, párnákban és a kárpitokban egyaránt. Egy új matracban három-négy hónapon belül megtelepednek, az alvás közben lehulló átlagosan 2 gramm emberi hámsejt adta táplálékforrás (ami megközelítőleg 1 millió házipor-atka napi „betevőjét” jelenti),  a sötét 22-26 Celsius fokos és 60-80%-os páratartalmú szövetek ideális életkörnyezetet  biztosítanak számukra. A házi por grammja kb. 20 000 atkát tartalmaz, melyek rövid –átlagosan három hónapos- életciklusuk során jelentős mennyiségű ürüléket termelnek, megközelítőleg a testtömegük mintegy 200-szorosát! A táplálékul szánt hámsejtek azonban csak egy bizonyos gombásodási folyamat (Aspergillus fumigatus) megindulása után válnak az atkák számára fogyaszthatóvá. A gombásodási reakció megindulása nélkül az elhalt hámsejtek tehát fogyaszthatatlanok a háziporatkák számára.

Mi a megoldás? Semmi esetre se használjunk „ártalmatlan” mérgeket immáron intim fekhelyünkön is, tovább terhelve ezzel környezetünket és az amúgy is botladozó immunrendszerünket. Van egyszerűbb, az egészségre ártalmatlan megoldás. Vonjuk meg inkább „hálótársainktól” valamelyik életfeltételt, és késztessük ezáltal őket az „önkéntes” távozásra fekhelyünkből. Szellőztetéssel csökkentsük a páratartalmat, válasszunk 40-95C°-on mosható matrachuzatot, speciális szálak felhasználásával akadályozzuk meg a hámsejtek felületén kialakuló gombásodási folyamat megindulását.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Billerbeck Mediclean nyári paplan

A nagy múltú német Billerbeck legmodernebb technológiával gyártott tökéletesen antiallergén, főzhető, fertőtleníthető terméke a MediClean. A kellemesen lágy tapintású, igényes kialakítású paplancsalád valóban minden allergiás panaszra megoldást jelenthet. Huzata: 100% pamut, Töltete 100% márkás alvószál. Főzhető 95°C-on, 140°C-on szárítható, fertőtlenítő- és klórálló, ezáltal -megfelelő mosási gyakoriság mellett- tökéletes atkamentes és antiallergén környezetet biztosít. A 100% pamut huzat természetes tapintásán túl kiváló légáteresztést és átszellőzést biztosít.

Magyar termék 100% Antiallergén
 • Árak
 • Adatok

Billerbeck Mediclean nyári paplan

Méret Ár Akciós ár Db
135*200cm 28800 Ft
200*220cm 38800 Ft