Paplanok

Billerbeck Padova zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Billerbeck Padova egy 9 zónás, 500 táskarugós/m2 fekvőfelülettel rendelkezik, amely az új fejlesztésű iker-élkeretes ZeroPure matracok változata, melynek gyártása során teljesen mellőzték a poliuretánt A matracmagot nem habkeret öleli körül, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer teszi tartóssá.

A matrac két különböző keménységű oldallal rendelkezik. A Billerbeck Padova egyik oldala határozott, feszes alátámasztást biztosít, míg a másik a másik oldala egy félkemény fekvőfelületet biztosít.
A matracot 9 zónás fekvőfelület és erősített zsákrugózat jellemzi.
Huzata elegáns, megemelt vastagságú szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, színben harmonizáló szegőszalaggal.
A matrac huzata nem levehető mosható, hanem fixen élvarrott.
A Billerbeck Padova elsősorban oldalt fekvő vásárlók számára lehet kényelmes.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Billerbeck Padova zsákrugós matrac

A Billerbeck Padova egy 9 zónás, 500 táskarugós/m2 fekvőfelülettel rendelkezik, amely az új fejlesztésű iker-élkeretes ZeroPure matracok változata, melynek gyártása során teljesen mellőzték a poliuretánt A matracmagot nem habkeret öleli körül, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer teszi tartóssá. A matrac két különböző keménységű oldallal rendelkezik. A Billerbeck Padova egyik oldala határozott, feszes alátámasztást biztosít, míg a másik a másik oldala egy félkemény fekvőfelületet biztosít. A matracot 9 zónás fekvőfelület és erősített zsákrugózat jellemzi. Huzata elegáns, megemelt vastagságú szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, színben harmonizáló szegőszalaggal. A matrac huzata nem levehető mosható, hanem fixen élvarrott. A Billerbeck Padova elsősorban oldalt fekvő vásárlók számára lehet kényelmes.

Magyar termék A Billerbeck Padova egy 9 zónás, 500 táskarugós/m2 fekvőfelülettel rendelkezik, amely az új fejlesztésű iker-élkeretes ZeroPure matracok változata, melynek gyártása során teljesen mellőzték a poliuretánt A matracmagot nem habkeret öleli körül, hanem egy s
 • Árak
 • Adatok

Billerbeck Padova zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 187900 Ft
90*200cm 187900 Ft
100*200cm 205900 Ft
140*200cm 269900 Ft
160*200cm 299900 Ft
180*200cm 329900 Ft