Paplanok

Billerbeck Windsor matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A kemény fekvőfelületű 7 zónás Billerbeck Windsor bonellrugós ágybetét tökéletes ergonómikus, gerinckímélő alátámasztást biztosít az Ön számára. A matrac hosszanti oldalán elhelyezett lélegzőnyílások teszik lehetővé a matrac tökéletes átszellőzést, a Billerbeck védjegyhímzéssel ellátott fülek pedig megkönnyítik a matrac megfordítását.

A matrachuzat élvarrott, mosható, de a házilagos le-felszerelése nem ajánlott. A huzat megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, 100% viszkóz szövött és hímzett kelme, mely természetes alapanyagú és bőrbarát. A matrachuzat, színével harmonizáló szegőszalaggal ellátott. A klasszikus élvarrott technológia, a szövött viszkóz huzatanyag, a vastag steppelőréteg az igazi feszes angol stílusú matrac élményét adja.

Billerbeck matracok

A Billerbeck bemutatkozik Önnek:


A Billerbeck 1921 óta foglal el vezető szerepet az európai paplan, párna gyártásában és értékesítésében. Az elmúlt csaknem egy évszázad során folyamatosan azzal a céllal fejlesztjük a termékeinket, hogy minden egyes ember számára ideális alváskörülményeket tudjunk kínálni. A legkiválóbb színvonalat képviselő különböző töltetű paplan, párna, matrac, topper és ágybetét kínálatunk, valamint a kényelem és egészség szempontjából utolérhetetlen minőséget képviselő ágyak és ágyrácsok kedvező áron kínált kompromisszummentes német prémium márkát képviselnek, melyet magasan képzett magyar szakemberek állítanak elő.

Matracvásárlási tanácsok: zsákrugós matracokMiért jobb a zsákrugó, mint a bonellrugó?

A táskarugós vagy más néven zsákrugós matrac a csúcsminőséget képviseli a rugós matracok között. A hagyományos matracokhoz képest majdnem kétszer annyi egymástól függetlenített rugótestet tartalmaz. Az így összesített rugók szabadabban mozognak, ezáltal a matrac rendkívül nagy rugalmasságot tud biztosítani, és jobban fel tudja venni az emberi test vonalát. Ennek köszönhetően jobban ellazulhat testünk és pihentetőbbé válik az alvás.

 

Matracvásárlási tanácsok: Billerbeck matracokZsákrugós matracok:

A bonell elavultságát és korszerűtlenségét felismerve a gyártók kifejlesztették a zsákrugót (másnéven táskarugót), amelynek elve, hogy a rugótestek kisebb méretűek és egy kis textil tasakba bevarrva majdnem függetlenül mozognak egymástól. Ez természetesen sokkal jobb, mint elődje, de pontrugalmasságban még mindig messze elmarad a habmatracoktól, nem beszélve arról, hogy a zsákrugós matracok árfekvése nem éppen a legkedvezőbb.

Természetesen a zsákrugós matracok ergonómiai alakíthatósága klasszisokkal meghaladja a bonell rugós matracokat, azonban a megfelelő zónázott kialakítás csak a felsőbb kategóriákban található meg. És még mindig ott tartunk, hogy egy fémhalmazzal az ágyunkban alszunk együtt, amely kisérletileg bizonyított módon felerősítheti az elektroszmog káros hatásait és a föld egészségtelen sugárzásainak felerősítésében is kiemelkedő szerepe van. A hangzatos garanciavállalásnál -tisztelet a kivételnek- a 10-15 év általában csak a rugótestre vonatkozik, ami azonban tönkre szokott menni, az a kényelmi réteg és a huzat, ezekre többnyire viszont csak 1-3 év garancia van.

Hasznos olvasnivaló a matracvásárláshozZsákrugó vagy Marshall-rugó

A tengerentúlon jól ismert Simmons cég egyik mérnöke, John Franklin Gail tervezte meg 1925-ben a Marshall (zsákrugó, táskarugó) rugók alapján készülő Beautyrest névű gépet (a matrac neve egyébként a mai napig Beautyrest), ami forradalmasította a zsákrugó tömegtermelését, olcsó előállítását. Simmons hatalmas reklámkampányba fogott, 1927-es reklámplakátjukra még magát Eleanor Rooseveltet is rányomtatták.  1929-ben gazdasági válságnak köszönhető az, hogy inkább a 40-es évektől számítják a zsákrugós matrac térhódítását.

A bonellrugó sajátossága, hogy alakja egy homokórához hasonlít: középen elkeskenyedik, ezzel meggátolva a rugók nyikorgását vagy összeakadását. A bonellrugókat keresztirányban egy ún. spirálrugóval fűzik össze, ez felel a súly minél nagyobb felületen való elosztását, ezáltal növelve a rugók és a matrac élettartamát. Ezzel szemben a táska (vagy zsákrugó) jóval kisebb alappal rendelkezik, tehát sokkal több rugót tartalmaz egy ilyen szerkezetű matrac. A táskarugók kis textilzsákokba vannak varrva -nincsenek spirálrugóval egymáshoz rögzítve-, így képesek az egymástól független mozgásra. Ez garantálja az egyenletesebb alátámasztást, a magasabb fokú pontelasztikusságot.

A Billerbeck Bahama Nova bonellrugós matrac a tradíciót egyesíti a minőséggel. Kifogástalan anyagminőség, kifinomult megmunkálás, igazi német minőség. A Billerbeck Windsor matrac is időnként akciós áron is kapható

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

  • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
  • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
  • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
  • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
  • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
  • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
  • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Billerbeck Windsor matrac

A Billerbeck Windsor egy 22 cm magas, igazi német minőségű, bonell rugós matrac. Kiemelkedően támasztja alá gerincoszlopunkat a 7 ergonómiai zónára osztott rugózat, ezzel biztosítva a pihentető alvást. A matrac kemény komfortot biztosít, miközben minőségi HR hab párnázó rétegének köszönhetően lágyan csökkenti testünk nyomáspontjait. A termék szellőzése, ezáltal élettartama kiváló a matrac odalán elhelyezett légzőnyílásoknak köszönhetően. A gyártó 10 év garanciát vállal a 130 kg-ig terhelhető termékre. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek aki hosszútávra minőséget keres.

Magyar termék Félkemény matrac
  • Árak
  • Adatok

Billerbeck Windsor matrac

Méret Ár Akciós ár Db
90*200cm 119900 Ft
140*200cm 167900 Ft
160*200cm 183900 Ft
180*200cm 209900 Ft