Paplanok

Centa-Star Aqua Aktiv Winter Bett letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A németországi Centa Star 5 termékből álló Aqua Active paplancsaládjánál lágyabbal, könnyedebbel és finomabb tapintásuval még nem találkoztunk a magyar termékválasztékban.

A számtalan érdekesség közt, az első ami szembe tűnik a csak hossziránti steppelés. Minden keresztbe tett steppelés merevíti a paplant. Az Aqua Active paplant u.n. végtelenített OptiFill® szálak alkotják, amelye haránt irányban végigfutnak a papln belsejében, elkerülve így az esetleges csomósodást.

Az OptiFill® márkás alvószálat a Textilinstitut Hochenstein a Centa-Star gyár megbízásából fejlesztette ki. Légáteresztésben, könnyedségben, moshatóságban talán páratlan a paplanok között.

A 100% lágy pamut huzat aloe vera impregnálással készül, hatékonyan ellenáll a 60°-os mosási igénybevételnek.

Milyen vastag legyen egy paplan?

Milyen vastag legyen egy paplan?

A Textilinstitut Hohenstein -a felhasznált alapanyagok ismeretében- megalkotta a tudományos táblázatot, amely segítségünkre lehet a paplan kiválasztásánál.

Minél melegebb van a szobában és minél nagyobb a testsúlyunk, annál vékonyabb paplanra van szükségünk -és fordítva.

A diagram segítségével -a testsúlyunk és a hálószobánk átlaghőmérsékletének ismeretében- könnyedén kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő vastagságú paplant.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Centa-Star Aqua Aktiv Winter Bett

A németországi Centa-Star 5 termékből álló Aqua Active paplancsaládjánál lágyabbal, könnyedebbel és finomabb tapintásuval még nem találkoztunk a magyar termékválasztékban.

A számtalan érdekesség közt, az első ami szembe tűnik a csak hossziránti steppelés. Minden keresztbe tett steppelés merevíti a paplant. Az Aqua Active paplant u.n. végtelenített OptiFill® szálak alkotják, amelye haránt irányban végigfutnak a papaln belsejében, elkerülve így az esetleges csomósodást.

Magyar termék Made in Germany
 • Árak
 • Adatok

Centa-Star Aqua Aktiv Winter Bett

Méret Ár Akciós ár Db
135*200cm 34900 Ft