Paplanok

Ceriflex Energy Memory vákuum matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Ceriflex Energy Memory vákuum matrac

Ceriflex Energy Memory memory foam vákuum matrac 15+5cm emlékezőhab összetétellel az egyik legvastagabb és legszebb megjelenést kínáló matrac a vákuum matracok között. A 15 cm vastag ElioFlex hideghab 32kg/m3 sűrűségű tartómagján 3 cm vastag 50kg/m3 fajsúlyú memoryfoam található és további 2cm emlékezőhab került az igényes kidolgozású homeopátiás (aromaterápiás) tulajdonságú matrachuzatba steppelésre. Az teljes magasságban 22 cm vastag Energy Memory matrac igazán kellemes, de kifejezetten feszes komfortot nyújt, így első sorban azon Vásárlóink kedvenc memóriahabos matraca lesz, akik szeretik a feszesebb, keményebb komfortot az emlékezőhab termékekben is, vagy az átlagosnál nagyobb súllyal bírnak.

A Ceriflex Energy Memory matrac tehát összességében egy vastag, erős és közepesen feszes, de inkább feszesebb komfortot nyújtó emlékezőhab matrac mindenkinek, aki a kompromisszum nélküli minőséget szeretné választani a még elérhető és megfizethető árkategóriában. Az Energy Memory matracoknál felhasznált kifogástalan minőségű alapanyagok, a matracmag szinte egyedülálló vastagsága és az igényes olasz design szerint kialakított antiallergén HOMEOPATHIC NATURAL ENERGY matrachuzat valóban minden igényt kielégít, amit csak egy természetes alapanyagokat is tartalmazó matrachuzattól, matractól elvárhatunk ebben az árkategóriában. Sőt! Aki tehát egy stabil, jó minőségű de olcsó és megbízható vákuummatracra vágyik igazi olasz minőségben azok lehet, hogy megtalálták a legmegfelelőbb terméket. A Ceriflex Energy Memory árkategóriájában egy tehát igazi nagyágyú!

Elioflex hideghabok

Az Elioflex hideghabok a tradicionális olasz habmatrac gyártás egyik meghatározó alapanyaga, amely nagyon rövid idő alatt felvette a versenyt a már ismert és hasonló tulajdonságokkal bíró Eliofoam és Eliocell alapanyagokhoz. Az Elioflex hideghab egy speciális habosítási technológiával készülő nyitott cellaszerkezetű matracipari alapanyag, amely víz hozzáadásával különlegesen homogén elrendezésű térhálós cellaszerkezetet eredményez. A homogén, egyenletes cellaszerkezetnek és az egyes cellák közel azonos méretének és alakjának köszönhetően az Elioflex habok kifejezetten alkalmasnak bizonyultak a matracgyártás területén, hiszen az állandó és egyenletes minőség az Elioflex habból készülő matracok konstans minőségét is jelentik egyben. Az Elioflex hideghabból készülő matracok legkiemelkedőbb vásárlói előnye azonban a feszes komort és a fajsúlyhoz képest egyedülálló formastabilitás, amely kivételesen hosszú élettartamot és nagyon lassú avulási értéket kölcsönöz a matracoknak. Az Elioflex habanyag talán legfontosabb tulajdonsága azonban mégis a cellaszerkezet kivételesen vastag cellafalának köszönhető, ami az átlagosnál nagyobb cellákat alkotja. Ennek köszönhető, hogy a normál 28-32kg/m3 tömegsűrűség mellett is kifejezetten stabil, nagy teherviselésű matracot kapunk, különlegesen légáteresztő és kiválóan átszellőző belső anyagszerkezettel. Az Elioflex alapanyagok tehát maximálisan megfelelnek a mai kor alapanyag követelményeinek. Sőt! Az egyenletes cellaszerkezeten és a homogén anyagminőségen túl az Elioflex habanyagok rugalmassága és pontrugalmassága már nagy mértékben hasonlít a latex habok pontrugalmasságához, így formakövetésben, alátámasztásban és alaktartásban is egy igazi megoldássá vált a vákuummatrac gyártásban. A különleges vákuumcsomagolási igény alapvetően arra készteti a matracipari alapanyag gyártókat, hogy az előbb említett tulajdonságokon túl ellenálljanak a vákumcsomagolási igénybevételnek is, hiszen a nagynyomású présben összepréselt matrac sok esetben az eredeti térfogatának 15-20%-ára kerül összepréselésre, ami az Elioflex habokra is fokozott feladatot hárít, hiszen alapvető elvárás egy vákuumcsomagolt habmatraccal szemben, hogy kibontás után a cellaszerkezet visszanyerje eredeti alakját és a matrac eredeti keménységére, alakjára és térfogatára álljon vissza. Az ökológiai hatásokat vizsgálva már-már természetes, hogy egy matracgyártásra használt alapanyag legyen CFC mentes, ami annyit jelent, hogy sem a gyártás során sem pedig a késztermék nem tartalmaznak klór- és fluortartalmú szénhidrogéneket. Egy termék klór- és fluor mentessége elsősorban környezetünk védelme érdekében nagyon fontos, hiszen ezen vegyületek jelentős mértékben károsítják a Föld káros sugárzásaiban kiemelkedő védelmet nyújtó ózon réteget.

Mit kell tudni a Ceriflex matrac gyártóról?

Közel 50 éve a Ceriflex matrac márka egyet jelent a mediterrán hangulat és a megkérdőjelezhetetlen minőség fogalmaival. A Ceriflex vákuum matrac termékcsalád egy igazi minőség a vákuum matracok között, ahol Olaszország gyártási kultúrája keveredik a tradícióval és a divatvilágból már megtapasztalt ízlésvilággal. Minden Ceriflex matrac a piaci igényekhez és az egyes vásárlói elvárásokhoz igazodik, így bárki könnyedén, elérhető áron megtalálhatja álmai matracát a Ceriflex választékában. Legyen az egy egyszerű és olcsó, kemény vákuum matrac, vagy egy nagy teherbírású és tökéletes alátámasztást nyújtó vastag, erős matrac vagy a memory foam matracok világából már jól ismert emlékezőhab kényelem a Ceriflex matracok között mindenki megtalálhatja álmai matracát -méghozzá elérhető áron. A Giuseppe Merafina irányítása alatt álló vállalat Dél-Olaszországban Foggia és Bari között Cerignola városában található és ez a mediterrán hangulat a matracok külső megjelenésében is visszaköszön. Letisztult színek, elegáns minták és kompromisszumot nem tűrő minőség. Mintha csak egy eredeti olasz pizza lenne. A minőségi alapanyagok, a nagyon szigorú gyártástechnológia Nyugat-Európában is népszerű matrac márkává tette a Ceriflex nevet, így a Ceriflex márkanév több évtizede már a nemzetközi matracvilágban is egy ismert és elismert márkanév. A minőség és a megbízhatóság az évtizedek alatt meghozta gyümölcsét és napjainkra a Ceriflex márka már Magyarországon is kapható. 

Ceriflex matracok a minőségi alapanyagokon túl, túl a nagyon szigorú gyártási meneten a vákuum matracok minden előnyét kínálják Vásárlóinak, hiszen a könnyű és olcsó szállítás csak további előnyt jelent majd a matracvásárlásnál. Olaszország tehát nem csak a kávé, a pizza, a luxus sportautók hazája, hanem a minőségi vákuum matracok bölcsője is, hiszen több, mint 50 éve olaszországban Giuliano Magni gyárában a Magniflex márka gyártotta az első vákuumcsomagolt matracokat a nagyvilág számára. A vákuum matracok tulajdonságai és a vákuum csomagolás megköveteli a minőségi alapanyagok felhasználását, hiszen a többtonnás prés után az összepréselt matracnak vissza kell nyernie eredeti alakját, formáját, cellaszerkezetét. Giuliano Magni ezzel nem csak a matracok árára rakódó szállítási- és raktározási költségeket csökkentette a vásárlók számára, hanem a vákuum matracok megjelenésével egy új világképet hozott a matrac területén. Ceriflex Orthopedic, Ceriflex Classic Hard, Ceriflex Selena Comfort, Ceriflex Natural Wash, Ceriflex Energy Memory

 MI IS AZ A HOMEOPÁTIA?

Természetesen nem tisztünk és nem feladatunk a homeopátia megítélése. A matracguru oldal minden esetben az objektivitásra törekszik és nem szeretné Vásárlóit semmilyen irányban befolyásolni. A lenti leírások az internetről kerültek szemezgetésre, hogy mindenki egy átfogó képet kaphasson a homeopátiáról. A fenti írástól függetlenül a homeopátia mint gyógymód meglehetősen elterjedt a világon, a cikk állításával szemben rengetegen számolnak be javulásról, gyógyulásról, így a homeopátia hatékonyságát teljes felelősséggel talán butaság lenne kizárni. (Matracguru: Pálinkás László)

Mi a homeopátia?

Több embert megkérdeztünk arról, hogy mit gondolnak, mit tudnak a homeopátiáról.
A leggyakoribb válasz az volt, hogy ez valamilyen "gyógynövényes" vagy "természetes" módszer. Valójában azonban egyik sem. Kevesen tudják, hogy a homeopátiás szerek gyártásakor olyan mértékű hígítást alkalmaznak, aminek eredményeként a végtermékben a kiindulási anyagból már semmi sincs. A homeopátia egy abszurd áltudomány, mely a mai napig elfogadott az alternatív orvoslásban, annak ellenére, hogy semmilyen tudományos bizonyíték nincs a hatásosságára. A közhiedelemmel ellentétben, a homeopátia nem valamiféle "gyógynövényes" készítmény. A homeopátia három elven alapul, amely változatlan, mióta Samuel Hahnemann 1796-ban megalkotta.

Hasonlóság elve

A hasonló a hasonlóval elv kimondja, hogy ha valami egy bizonyos tünetet okoz, akkor gyógyíthatja is ugyanazt a tünetet. Tehát, ha valaki nem tud elaludni, annak a koffein segít. A könnyezéstől a szénanátháig a hagyma a gyógyír. Ez a "törvény" nem más, mint Hahnemann téveszméje. Nem kell hozzá orvosi egyetem, hogy belássuk, a koffein (mint stimuláns) nem fog segíteni elaludni. Ezzel szemben a homeopaták a koffeint (Coffea néven) az álmatlanság kezelésére használják.

Hígítás elve

A hasonlóság elvét követve, Hahnemann azt tűzte ki célul, hogy finomítja a módszert, sorozatos hígítások segítségével. Úgy vélte, hogy hígítva még hatékonyabbá válik a gyógyszer. Így született meg a hígítás elve. Vegyünk egyetlen csepp koffeinoldatot, oldjuk fel 99 csepp vízben, és megkapjuk azt, ami a homeopátiás 'centesimal' (1C) hígításként ismert. Ennek az 1C hígítású oldatnak egy cseppje 99 csepp vízben oldva a 2C hígítás. Ennek a 2C oldatnak a víztartalma 99.99%, és csak 0.01% koffein. A 3C hígításnál 0.0001% koffein, a 4C-nél ez már 0.000001%. Homeopátiás termékeket általában 6C-től (0.000 000 0001%) 30C-ig lehet kapni (0.000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 1%), ami azt jelenti, hogy ilyen hígítású oldattal fröcskölik le a cukorgolyókat. Amikor ezeket a számokat leírva látjuk, válik nyilvánvalóvá, hogy mennyire abszurd ez az egész módszer. A 12C hígításnál lépjük át az Avogadro-számot, ami azt jelenti, hogy az oldat egy darab molekulát sem tartalmaz a kiindulási anyagból. Amikor elérjük a 30C hígítást, nagyobb az esély megnyerni a lottóötöst öt héten keresztül zsinórban, mint találni egyetlen koffeinmolekulát a "kiváló" altatószerben, ugyanis az igazából nem más, mint vízzel összefröcskölt cukorgolyó.

Potenciálás elve

Amikor Hahnemann lovas kocsin szállította a "gyógyszereit", eszébe jutott egy újabb "áttörés". Kitalálta, hogy az erős rázás még erősebbé teszi a gyógyhatást. Ezt a rázást dinamizálásnak nevezzük. Amikor a homeopata a módszernek megfelelően készíti a homeopátiás gyógyszert, minden hígítási fázis után összerázza-ütögeti az oldatot tartalmazó üveget. Ez a tevékenység a potenciálás.
A modern homeopaták úgy gondolják, hogy a potenciálás az a tevékenység, amikor a víz átadja a rezgéseit az oldatnak, amely ezek után emlékezik az eredeti anyag rezgéseire. Természetesen ennek semmiféle tudományos alapja nincs, ahogy a víznek sincs semmiféle emlékezőtehetsége.

Hogyan működik?

Annak ellenére, hogy babonában, rituálékban, varázslatban gyökerezik a hanehmanni három elv, mégis a mai napig ezeken alapul a homeopátia. Ha a hahnemanni törvények mégis igazak lennének, alapjaiban kellene megkérdőjeleznünk az elmúlt elmúlt két évszázadban szerzett tudományos ismereteinket a biológiában, kémiában, orvostudományban és a fizikában. A betegséget nem gyógyítja az az anyag, ami hasonló tüneteket okoz. A sorozatos hígítás nem "potenciálja" a gyógyszert. A víznek nincs memóriája, nem emlékezik a rezgésekre. A homeopátia nem működhet úgy, ahogy azt Hahnemann kitalálta. De működik egyáltalán? A legátfogóbb elemzést, amit valaha végeztek a homepátiás kezelésekkel kapcsolatban, a The Lancet című orvostudományi szaklap publikálta 2005-ben. A lap elemezte az összes klinikai kutatás publikációit, ami a homeopátia hatását vizsgálta, és arra a következtetésre jutott, hogy a homepátia egyszerűen csak placebo. Tehát, maga a homeopátia nem működik. Ugyanerre az eredményre jutott a Cochren Collaboration is, amely egy független globális orvostudományi egyesülés, akik minősítik a klinikai kutatásokat, hogy megállapíthassuk, melyek a valóban hatékony kezelések.

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

  • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
  • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
  • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
  • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
  • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
  • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
  • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Ceriflex Energy Memory vákuum matrac

A Ceriflex Energy Memory matrac kiváló választásnak számít a minőségi alapanyagokból készült, olasz Memory habmatracok között. A 22 cm-es magassága és strapabíró felépítése révén ez a matrac ideális választás minden olyan alvó számára, aki fontosnak tartja a kényelmet és a tartósságot az alvás során.

A Ceriflex Energy Memory matrac alapja egy masszív, 15 cm vastag Elioflex hideghab matracmag, melyet további 3 cm vastag Memory hab réteg egészít ki. Ez a speciális Memory foam réteg kiválóan alkalmazkodik az alvó testéhez, minimalizálva a nyomáspontokat és biztosítva a maximális kényelmet és alátámasztást. A matrac további 2 cm vastag Memory rétege egy speciális antiallergén matrachuzatba van steppelve, ami további védelmet nyújt az allergének ellen. A Ceriflex Energy Memory matracot könnyű szállítani és elhelyezni, köszönhetően a vákuumcsomagolásnak. Emellett a gyártó 10 év garanciát vállal a termékre, ami további biztosítékot nyújt a matrac minőségére és tartósságára. Ha egy minőségi, félkemény Memory habmatracot keres hosszú távra, akkor a Ceriflex Energy Memory matrac a tökéletes választás lehet. Válassza a Ceriflex Energy Memory matracot, és élvezze minden éjszaka pihentető és kényelmes alvásá

Magyar termék Made in Italy
  • Árak
  • Adatok

Ceriflex Energy Memory vákuum matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 108900 Ft
90*200cm 122900 Ft
100*200cm 135900 Ft
140*200cm 188900 Ft
160*200cm 215900 Ft
180*200cm 242900 Ft
200*200cm 268900 Ft