Paplanok

Craft Swiss Sleeper letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

  Európában készült


Rendkívül fontos számunkra ökológiai lábnyomunk csökkentése, ezért az európai termelést részesítjük előnyben. Amikor kiválasztunk egy terméket üzlethálózatunkban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megvizsgáljuk és a lehető legalacsonyabban tartsuk termékeink szállításából, és gyártásából származó CO2 – kibocsátást – illetve partnerünk elkötelezettségét a környezetvédelemmel kapcsolatban. A made in europe elhivatottságunk célja egy környezetbarát, körforgásos gazdaság megteremtése és fenntartása kontinensünkön. 


  Kárpitanyagok


A Fiona szettet gondos mérlegelés után három színben választottuk ki Önnek. Ezek a szövetek meleg hatásúak, könnyen tisztíthatóak és meleg hatásúak. Azonban a legfontosabb – a szövetek tartósak, ellenálók és bőrbarátok.


  Szeretjük a természetet


 Ökológiailag felelős termékeket keres a legjobb ár-minőség aránnyal? Mivel nem kell választanunk a jó ajánlat és a bolygónk között, ökológiailag felelős termékek széles választékát kínáljuk. Célunk, hogy szigorú odafigyeléssel termékeink kiválasztásával és szállításával felelősségteljesebb fogyasztásban segítsünk, miközben továbbra is trendi termékeket kínálunk!

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Craft Swiss Sleeper

A Craft Swiss Sleeper matrac 26 cm magas, és zsákrugós kialakítása kiváló kényelmet és minőséget biztosít. Ez a matrac nem csupán egy alvófelület, hanem egy életminőséget meghatározó befektetés, mely a személyes komfort és hosszú távú kényelem nevében készült. A Craft Swiss Sleeper matrac zónázott, ergonomikus kialakítása és rétegzett szerkezete garantálja a zavartalan pihenést és optimalizálja a test nyomáspontjainak elosztását. A masszív zsákrugós rendszer magas terhelhetőséget kínál, biztosítva a stabilitást és tartósságot. Az HR hideghab fedő réteg és a félkemény komfort egyensúlya minden alvási pillanatot tökéletessé varázsol.

A Craft Swiss Sleeper a minőség és megbízhatóság szimbóluma, a gyártó 10 év garanciát vállal, így hosszú távon is biztos lehet abban, hogy alvása a legmagasabb színvonalon zajlik. Az antiallergén huzat biztosítja az allergénektől mentes, egészséges környezetet. A Craft Swiss Sleeper nem csupán egy matrac, hanem a luxus és elegancia megtestesítője a hálószobában. A zsákrugós technológia, a prémium alapanyagok és a gondosan tervezett rétegzettség mind azt szolgálják, hogy minden éjszaka egy feledhetetlen élmény legyen. A Craft Swiss Sleeper, ahol kényelem és minőség találkozik. Válassza a Craftot, és élvezze a mély és pihentető alvást, ami évtizedeken át elkíséri

Magyar termék Kárpitos
 • Árak
 • Adatok

Craft Swiss Sleeper

Méret Ár Akciós ár Db
90*200cm 149900 Ft
140*200cm 249900 Ft
160*200cm 269900 Ft
180*200cm 289900 Ft
200*200cm 349900 Ft