Paplanok

Craft Fiona szett letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Európában készült Rendkívül fontos számunkra ökológiai lábnyomunk csökkentése, ezért az európai termelést részesítjük előnyben. Amikor kiválasztunk egy terméket üzlethálózatunkban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megvizsgáljuk és a lehető legalacsonyabban tartsuk termékeink szállításából, és gyártásából származó CO2 – kibocsátást – illetve partnerünk elkötelezettségét a környezetvédelemmel kapcsolatban. A made in europe elhivatottságunk célja egy környezetbarát, körforgásos gazdaság megteremtése és fenntartása kontinensünkön. Kárpitanyagok A Fiona szettet gondos mérlegelés után három színben választottuk ki Önnek. Ezek a szövetek meleg hatásúak, könnyen tisztíthatóak és meleg hatásúak. Azonban a legfontosabb – a szövetek tartósak, ellenálók és bőrbarátok. Szeretjük a természetet Ökológiailag felelős termékeket keres a legjobb ár-minőség aránnyal? Mivel nem kell választanunk a jó ajánlat és a bolygónk között, ökológiailag felelős termékek széles választékát kínáljuk. Célunk, hogy szigorú odafigyeléssel termékeink kiválasztásával és szállításával felelősségteljesebb fogyasztásban segítsünk, miközben továbbra is trendi termékeket kínálunk!

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Craft Fiona szett

A Craft Fiona szett egy Fiona Ágykeretből, illetve egy Fiona matracból áll, melyek direkt egymáshoz lettek tervezve, így tökéletes összhangot és minőséget garantálnak. Az ágy a lábakkal együtt 36 cm magas. Erre fekszik fel a 33 cm magas matrac, így a szett fekvőfelülete 69 cm magasságban helyezkedik el. Az ágyhoz tartozik továbbá egy 130 cm magas, elegáns megjelenésű fejvég. A termék 160x200 és 180x200-as méretekben elérhető. Az ágykeretre 5 év, a matracra 10 év garanciát vállal a gyártó. Ágy: A Craft Fiona egy ágyneműtartós, kárpitozott ágy. A fejvég elegáns és markáns kivitelezése kiválóan ötvözi a hagyományt a modern kor elvárásaival. A kézzel gondosan varrt, meleg hatású, bőrbarát, tisztítható kárpittal kialakított masszív fejvég remekül illeszkedik a hálószoba meghitt világába. Tágas ágyneműtartó rész gondoskodik arról, hogy Ön a lehető legtöbb helyet takarítsa meg hálószobájában. Az erős gázrugók miatt az ágyneműtartó felemelése rendkívül kényelmes. A megerősített stabilitást és hosszú élettartamot garantál a Craft Fiona ágynak. Matrac: A Craft Fiona matrac 33 cm magas, öt ergonómiai zónás, herkules rugós alátámasztást biztosító, kifejezetten a Craft Fiona ágyhoz tervezett matrac, a legjobb szállodák atmoszféráját varázsolja az otthonába. A zónásított alátámasztásnak, valamint a magas minőségű herkules rugóknak köszönhetően a matrac tökéletes alátámasztást biztosít gerincünknek. A gyártó 10 év garanciát vállal a termékre. Remek választás a keményebb komfort kedvelőinek, akik hosszú távra keresnek, minőséget.

Magyar termék Kárpitos
 • Árak
 • Adatok

Craft Fiona szett

Méret Ár Akciós ár Db
160*200cm 799900 Ft 299900 Ft
180*200cm 799900 Ft 299900 Ft