Paplanok

Curem Dream Forte 22 letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk


 

A svájci Curem® cég a svéd Hilding Anders szárnyai alatt megalkotta az új, innovatív fejlesztésű nyitott cellás (ezáltal páratlanul légáteresztő), abszolút prémium kategóriás Curem® Dream Forte 22 matracot. A 7 ergonómiai zónával ellátott, nagy sűrűségű HR (nagy rugalmasságú) támasztómagon található 5-5cm speciális, két eltérő tömegsűrűségű és keménységű Curemfoam™ memory réteg egyedülálló komfortot biztosít a matracok világában. Remek önigazolása ez a Curem® Dream Forte 22 matrac három különböző rétegének köszönhetően, hogy egy termék egyszerre nyújthat tökéletesen ortopedikus alátámasztást karöltve a páratlan luxus érzetével. A tökéletesen alkalmazkodó és nyomáscsökkentő 5cm feszes és 5cm lágy Curemfoam™ memory rétegeknek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen testfelépítéshez és alvási szokáshoz ajánlott. 

 

A Curem® Dream Forte 22 vágás technológiájának köszönhetően a matracmag 15db keresztirányú levegőcsatornával rendelkezik, melyek nagyban hozzájárulnak a  matrac kivételes légáteresztéséhez. Nem utolsó sorban ezek a profil marások felelősek a 7 ergonómiai zóna jelenlétéért a HR matracmagon, hogy a speciális Curemfoam™ minél jobb formakövetést és nyomáskigyenlítő hatást gyakoroljon használójára.

 

 

Criss Cross™ Elasztikus huzat.

A Curem® Dream Forte 22 matrac huzata egy speciális LYOCELL ® (növényi rostokból kiválasztott cellulóz) szálakat és elasztánt tartalmazó, funkcionális huzat ,amely egyedi képességei révén páratlanul követi a matracmag alakját és használat közben a test ívét. A huzat könnyű moshatósága( mosható 60C fokon) és tartósságának érdekében tartalmaz poliésztert is. Ez akadályozza meg a makacsabb szennyeződések a matrachuzat mélyebb rétegeibe jutását, továbbá a magas hőfokon végzett gépi mosás okozta méretváltozást is. A Curem® Dream Forte 22 matrac gyakorlatilag minden ágy és ágyrács típushoz használható. A huzat alján még egy úgynevezett csúszásgátló réteg is található, ezért maradéktalanul használható a perem nélküli( nincs ami oldalt tartja a matracot) ágykeretekhez is. A matrachuzatban található Sanitized™ technológia pedig segíti az antibakteriális környezet fenntartását azáltal, hogy megakadályozza a baktériumok, vírustelepek és gombák szaporodását.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Curem Dream Forte 22

A Curem Dream Forte 22 MemoryFoam matrac egy 22 cm magas prémium kategóriájú HR habmatrac, egyedülálló légáteresztő képességű Memory réteggel. A 7 ergonómiai zónára osztott, ortopédikusan kialakított HR hab matracmag kiváló alátámasztást biztosít gerincünk számára, a különleges cellaszerkezetű, dupla Memory komfort réteg testünk nyomáspontjait oszlatja el, ezzel biztosítva a pihentető alvást. A Curem Dream Forte 22 tökéletes választás amennyiben egy igazán minőségi matracot keresünk, hosszútávra.

Magyar termék Curem
 • Árak
 • Adatok

Curem Dream Forte 22

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 349900 Ft
90*200cm 359900 Ft
140*200cm 572900 Ft
160*200cm 646900 Ft
180*200cm 719900 Ft
200*200cm 789900 Ft