Paplanok

Curem® H6 Robust matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

 

A svájci Curem® cég a svéd Hilding Anders szárnyai alatt megalkotta az új, innovatív fejlesztésű nyitott cellás (ezáltal páratlanul légáteresztő), abszolút prémium kategóriás Curem® H6 Robust matracot. A 7 ergonómiai zónával ellátott, nagy sűrűségű HR (nagy rugalmasságú) támasztómagon található 5cm Hibrid H6™ hab és az 5cm speciális, nagy tömegsűrűségű és megemelt keménységű Curemfoam™ memory réteg egyedülálló komfortot és tartást biztosít a keményebb comfortot kedvelők körében. Remek önigazolása ez a Curem® H6 Robust matrac három különböző rétegének köszönhetően, hogy egy termék egyszerre nyújthat tökéletesen ortopédikus mégis kellően feszes alátámasztást karöltve a páratlan luxus érzetével. Ha a testéhez tökéletesen alkalmazkodó és nyomáscsökkentő, de ugyanakkor keményebb komfortra vágyik, érdemes megfontolnia a Curem® H6 Robust matrac adta lehetőségeket.

 

Curem® H6 Robust vágás technológiájának köszönhetően a matracmag 15db keresztirányú levegőcsatornával rendelkezik, melyek nagyban hozzájárulnak a  matrac kivételes légáteresztéséhez. Nem utolsó sorban ezek a profil marások felelősek a 7 ergonómiai zóna jelenlétéért a HR matracmagon, hogy a speciális Curemfoam™ minél jobb formakövetést és nyomáskigyenlítő hatást gyakoroljon használójára.

 

 

 

Criss Cross™ Elasztikus huzat.

 

Curem® H6 Robust matrac huzata egy speciális LYOCELL ® (növényi rostokból kiválasztott cellulóz) szálakat és elasztánt tartalmazó, funkcionális huzat ,amely egyedi képességei révén páratlanul követi a matracmag alakját és használat közben a test ívét. A huzat könnyű moshatósága( mosható 60C fokon) és tartósságának érdekében tartalmaz poliésztert is. Ez akadályozza meg a makacsabb szennyeződések a matrachuzat mélyebb rétegeibe jutását, továbbá a magas hőfokon végzett gépi mosás okozta méretváltozást is. A Curem® H6 Robust matrac gyakorlatilag minden ágy és ágyrács típushoz használható. A huzat alján még egy úgynevezett csúszásgátló réteg is található, ezért maradéktalanul használható a perem nélküli( nincs ami oldalt tartja a matracot) ágykeretekhez is. A matrachuzatban található Sanitized™ technológia pedig segíti az antibakteriális környezet fenntartását azáltal, hogy megakadályozza a baktériumok, vírustelepek és gombák szaporodását.

 

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Curem® H6 Robust matrac

A Curem H6 Robust egy 22 cm magas prémium HR habmatrac, speciális légáteresztő képességű dupla memory réteggel. A H6 Robust 140 kg-ig terhelhető luxus matrac. Az ortopédikusan kialakított matracmag egyedülálló alátámasztást biztosít a gerincnek, a dupla memory réteg pedig tökéletesen oszlatja el testünk nyomáspontjait, ezzel biztosítva a pihentető alvást. A gyártó 10 év garanciát vállal a termékre. Kiváló választás amennyiben minőségi matracot keresünk hosszútávra.

Magyar termék Svájci termék
 • Árak
 • Adatok

Curem® H6 Robust matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 239900 Ft
90*200cm 249900 Ft
100*200cm 299900 Ft
120*200cm 332900 Ft
140*200cm 382900 Ft
160*200cm 436900 Ft
180*200cm 479900 Ft
200*200cm 519900 Ft