Paplanok

Duality Allegro luxus zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Duality Allegro luxus zsákrugós matrac férfi/női oldalas matrac. A 25 cm vastagsággal rendelkező zsákrugós matrac mindkét kényelmi réteg egy kiváló minőségű HR komforthab. A Duality Allegro luxus zsákrugós matracban található rugók kiváló minőségű német acélrugókból készülnek. A Duality matracban lévő HR hideghab alapanyag a többi Allegro matracban található habokhoz képest egy magasabb kategóriás komforthab. A Duality Allegro luxus zsákrugós matracban lévő zsákrugók egyenként felveszik a test vonalát a hideghab/komforthab kényelmi réteg pedig nagyban hozzájárul a rugalmas dinamikus formakövetés biztosításához. A Duality Allegro luxus zsákrugós matrac női oldala oldalt fekve nagyon kényelmes az ergonómiai zónáknak és a zsákrugók rugalmasságának köszönhetően egy szélesebb vállú embernek is maximális kényelmet nyújt. Deréktájon és a vállrésznél oldalt fekve nagyban hozzájárul a nyomáspontok kialakulásának megszüntetéséhez. A pihentető alvás egyik legfontosabb hozzátartozó része az optimális vérkeringés. A Duality Allegro luxus zsákrugós matrac keményebb (férfi oldal) háton fekve tökéletes, határozott alátámasztás nyújt, felveszi a test görbületeit. Az Allegro Duality matrac rendelhető egyben kemény és egyben középkemény kivitelben is. A gerincoszlop alátámasztásánál óriási szerepe van a kemény de formakövető komforthab kényelmi rétegnek. A Duality Allegro luxus zsákrugós matracot ajánljuk kipróbálni mindenkinek aki jó alátámasztással rendelkező, kényelmes jó ár-érték arányú zsákrugós matracot keres. Duality Allegro luxus zsákrugós matrac 10 év gyártói garanciával a hazai gyártású zsákrugós matracok csúcsa a férfi/női oldalas kialakításnak köszönhetően.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Duality Allegro luxus zsákrugós matrac

A Duality Allegro egy férfi-női oldalas matrac. A két oldal különböző keménységű így ideális az eltérő komfortérzetet kedvelő párok számára. A Duality Allegro zsákrugós matrac komforthab rétege HR habból készül ami jelenleg elérhető legjobb minőségű habalapanyag. A Duality Allegro luxus zsákrugós matrac női oldala félkemény, kicsit lágyabb, oldalt fekve kényelmes felületet nyújt a zónásítás miatt. A matrac deréktájon és a vállrésznél oldalt fekve nagyban hozzájárul a nyomáspontok kialakulásához, megszüntetéséhez. A Duality Allegro luxus zsákrugós matrac keményebb férfiaknak szánt oldala háton fekvéshez tökéletes, határozott alátámasztást nyújt és emellett felveszi a test görbületeit. A gerincoszlop alátámasztásánál óriási szerepe van a keményebb de dinamikus formakövető HR komforthab kényelmi rétegnek.

Magyar termék Duality Allegro luxus zsákrugós matrac
 • Árak
 • Adatok

Duality Allegro luxus zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
140*200cm 279900 Ft 219900 Ft
160*200cm 299900 Ft 239900 Ft
180*200cm 329900 Ft 259900 Ft
200*200cm 349900 Ft 279900 Ft