Paplanok

Ergo Cozy Thermo letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Az Ergo matracok magas színvonalú alvási élményéért az ISBIR Bedding vállalja a garanciát:

 

2021-től az ISBIR Bedding tulajdonában lévő Ergo 1991 óta családi vállalkozásként üzemelt Törökországban. Magas minőségű termékekkel biztosították a kimagasló alvásélményt az elmúlt 20 év során. A vásárlói tapasztaltok illetve a rendkívül pozitív visszajelzések miatt hamar sikeressé vált a cég. Innovatív alvással kapcsolatos termékei – tökéletes alvási élményt biztosított vásárlói számára. Az ERGO matracok szerkezeti felépítése illetve gondos tervezése miatt azt az érzést nyújtották a használat során melyet a matracvásárlók hosszútávon elvártak,  kényelmük és használati értékük rendkívül hosszan megmaradt.

 

Alapelveik közé tartozik, hogy mindenkinek joga van a jó alváshoz.

 

Az Ergo Bedding, 20.000 m 2 alapterületű modern és higiénikus gyártóüzemében matracokat, ágykereteket illetve egyéb kiegészítő termékeket gyárt. A majdnem negyedszázados tapasztalatával és tudásával egészséges alvási termékeket kínál fogyasztóinak.

Az Ergo megbízható partner nem csak az egyéni felhasználók számára, hanem olyan szállodák számára is, amelyek egyedi alvási élményt szeretnének nyújtani vendégeiknek.

 

Az ERGO termékek saját zsákrugózattal készülnek, valamint szerepel a kínálatukban a hagyományos bonell rugózattal ellátott matrac illetve memory foam összeállítás is.

 

 

Az ERGO alapvető hitvallásai:

 

-          Mindenkinek joga van a jó alváshoz

-          Azért dolgozunk, hogy magas minőségű termékeket juttassunk el minél több emberhez

-          Megbízható partnerei vagyunk vásárlóinknak

-          Hiszünk a feltétel nélküli vásárlói elégedettségben

-          Nem csak alvással kapcsolatos termékeket gyártunk, részt veszünk az alvási kultúra folyamatos fejlesztésében és hozzá is járulunk

1.      Szőtt, hosszú élettartamú szövet

2.      Légáteresztő párnázóréteg

3.      Párnázó hab

4.      Párnázó hab

5.      Pamut párnázó

6.      HR nagyrugalmasságú tartóhab

7.      Feszes filc

8.      Zsákrugórendszer

9.      Pamut párnázó

10.  Párnázó hab

Az ERGO Cozy Thermo zsákrugós matrac egy különlegesen finomra szőtt hosszú élettartamú szövettel rendelkezik, amelynek tökéletes hőmérséklet szabályzó tulajdonsága van. A hőmérsékletszabályozó tulajdonság hozzájárulhat a tökéletes pihenéshez mivel az alvási mikrokörnyezet megfelelő nedvességszabályozást tesz lehetővé ez által. A zsákrugó réteg ideális alátámasztást a gerincoszlopnak és gondoskodik a megfelelő súlyelosztásról is. Kifejezetten gerinckímélő, egyenletes támogatást nyújt ahhoz, hogy Ön megfelelően tudjon pihenni.

A matrac kiváló légáteresztéssel bír, a tökéletes átszellőzést garantált, ami megakadályozza a kellemetlen izzadást és forgolódást éjszakánként.

A matrac egy oldalas, nem szükséges forgatni.

A COZY Thermo zsákrugós matrac ideális választás lehet, akár otthonába a mindennapokhoz vagy vendégszobába a praktikus szállíthatósága miatt akár hétvégi házakba is.

 

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Ergo Cozy Thermo

Az ERGO Cozy Thermo zsákrugós matrac egy különlegesen finomra szőtt hosszú élettartamú szövettel rendelkezik, amelynek tökéletes hőmérséklet szabályzó tulajdonsága van. A hőmérsékletszabályozó tulajdonság hozzájárulhat a tökéletes pihenéshez mivel az alvási mikrokörnyezet megfelelő nedvességszabályozást tesz lehetővé ez által.

Magyar termék Az ERGO Cozy Thermo zsákrugós matrac egy különlegesen finomra szőtt hosszú élettartamú szövettel rendelkezik, amelynek tökéletes hőmérséklet szabályzó tulajdonsága van.
 • Árak
 • Adatok

Ergo Cozy Thermo

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 139900 Ft 109900 Ft
90*200cm 216900 Ft 129900 Ft
100*200cm 236900 Ft 141900 Ft
140*200cm 271900 Ft 162900 Ft
160*200cm 311900 Ft 186900 Ft
180*200cm 333900 Ft 199900 Ft
200*200cm 366900 Ft 219900 Ft