Paplanok

Ergo Daphne letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Ergo matracok

 

Az Ergo matracok magas színvonalú alvási élményéért az ISBIR Bedding vállalja a garanciát:

 

2021-től az ISBIR Bedding tulajdonában lévő Ergo 1991 óta családi vállalkozásként üzemelt Törökországban. Magas minőségű termékekkel biztosították a kimagasló alvásélményt az elmúlt 20 év során. A vásárlói tapasztaltok illetve a rendkívül pozitív visszajelzések miatt hamar sikeressé vált a cég. Innovatív alvással kapcsolatos termékei – tökéletes alvási élményt biztosított vásárlói számára. Az ERGO matracok szerkezeti felépítése illetve gondos tervezése miatt azt az érzést nyújtották a használat során melyet a matracvásárlók hosszútávon elvártak,  kényelmük és használati értékük rendkívül hosszan megmaradt.

 

Alapelveik közé tartozik, hogy mindenkinek joga van a jó alváshoz.

 

Az Ergo Bedding, 20.000 m 2 alapterületű modern és higiénikus gyártóüzemében matracokat, ágykereteket illetve egyéb kiegészítő termékeket gyárt. A majdnem negyedszázados tapasztalatával és tudásával egészséges alvási termékeket kínál fogyasztóinak.

Az Ergo megbízható partner nem csak az egyéni felhasználók számára, hanem olyan szállodák számára is, amelyek egyedi alvási élményt szeretnének nyújtani vendégeiknek.

 

Az ERGO termékek saját zsákrugózattal készülnek, valamint szerepel a kínálatukban a hagyományos bonell rugózattal ellátott matrac illetve memory foam összeállítás is.

 

 

Az ERGO alapvető hitvallásai:

 

-          Mindenkinek joga van a jó alváshoz

-          Azért dolgozunk, hogy magas minőségű termékeket juttassunk el minél több emberhez

-          Megbízható partnerei vagyunk vásárlóinknak

-          Hiszünk a feltétel nélküli vásárlói elégedettségben

-          Nem csak alvással kapcsolatos termékeket gyártunk, részt veszünk az alvási kultúra folyamatos fejlesztésében és hozzá is járulunk

 

Ergo Daphne:

1.      Tartós hosszú élettartamú szövet

2.      Szilikon párnázóréteg

3.      Párnázóhab

4.      Párnázóhab

5.      Pamut párnázó

6.      HR nagyrugalmasságú hab

7.      Kemény filc

8.      Zsákrugó rendszer

9.      Habkeret

10.  Pamut párnázó

11.  Tartóhab

 

Készüljön egy különleges alvási élményre...

 

Az ERGO Daphne matrac kiváló ár/érték arányt kínál Önöknek. Vastag párnázó rétege és magas minőségű zsákrugórendszere felveszi alakját és egyenletesen támasztja a gerincoszlopot, levéve a terhelést arról.  A különböző habrétegekkel párnázott topper fekvőfelület alkalmazkodik a különböző testformákhoz, típusokhoz. A zsákrugó szerkezetet körülölelő habkeret szilárd alapot biztosít a hosszú hibátlan élettartamhoz.

AZ ERGO Daphne matracot úgy tervezték, hogy magasabb testsúly esetén is egyenletes és tökéletes alátámasztást nyújtson – hosszú éveken keresztül.

A matrac anyagai és szerkezete biztosítják a megfelelő nedvességszabályozást és a szellőzést.

Az ERGO Daphne matrac optimális választás, gondos alapanyagválasztás kiváló szerkezeti felépítés és elegáns megjelenés jellemzi.

 

Amennyiben olyan matracot keres ami a magas minőséget képvisel, topper párnázóréteggel rendelkezik és kiváló ár /érték arány jellemzi az ERGO Daphne matrac tökéletes megoldást jelent az Ön számára.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Ergo Daphne

Az ERGO Daphne matrac optimális választás, gondos alapanyagválasztás kiváló szerkezeti felépítés és elegáns megjelenés jellemzi. Amennyiben olyan matracot keres ami a magas minőséget képvisel, topper párnázóréteggel rendelkezik és kiváló ár /érték arány jellemzi az ERGO Daphne matrac tökéletes megoldást jelent az Ön számára.

Magyar termék k: Amennyiben olyan matracot keres ami a magas minőséget képvisel, topper párnázóréteggel rendelkezik és kiváló ár /érték arány jellemzi az ERGO Daphne matrac tökéletes megoldást jelent az Ön számára.
 • Árak
 • Adatok

Ergo Daphne

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 349900 Ft 209900 Ft
90*200cm 366500 Ft 219900 Ft
140*200cm 416500 Ft 249900 Ft
160*200cm 466500 Ft 279900 Ft
180*200cm 499900 Ft 299900 Ft
200*200cm 549900 Ft 329900 Ft