Paplanok

Ergo Moon letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Ergo matracok

 

Az Ergo matracok magas színvonalú alvási élményéért az ISBIR Bedding vállalja a garanciát:

 

2021-től az ISBIR Bedding tulajdonában lévő Ergo 1991 óta családi vállalkozásként üzemelt Törökországban. Magas minőségű termékekkel biztosították a kimagasló alvásélményt az elmúlt 20 év során. A vásárlói tapasztaltok illetve a rendkívül pozitív visszajelzések miatt hamar sikeressé vált a cég. Innovatív alvással kapcsolatos termékei – tökéletes alvási élményt biztosított vásárlói számára. Az ERGO matracok szerkezeti felépítése illetve gondos tervezése miatt azt az érzést nyújtották a használat során melyet a matracvásárlók hosszútávon elvártak,  kényelmük és használati értékük rendkívül hosszan megmaradt.

 

Alapelveik közé tartozik, hogy mindenkinek joga van a jó alváshoz.

 

Az Ergo Bedding, 20.000 m 2 alapterületű modern és higiénikus gyártóüzemében matracokat, ágykereteket illetve egyéb kiegészítő termékeket gyárt. A majdnem negyedszázados tapasztalatával és tudásával egészséges alvási termékeket kínál fogyasztóinak.

Az Ergo megbízható partner nem csak az egyéni felhasználók számára, hanem olyan szállodák számára is, amelyek egyedi alvási élményt szeretnének nyújtani vendégeiknek.

 

Az ERGO termékek saját zsákrugózattal készülnek, valamint szerepel a kínálatukban a hagyományos bonell rugózattal ellátott matrac illetve memory foam összeállítás is.

 

 

Az ERGO alapvető hitvallásai:

 

-          Mindenkinek joga van a jó alváshoz

-          Azért dolgozunk, hogy magas minőségű termékeket juttassunk el minél több emberhez

-          Megbízható partnerei vagyunk vásárlóinknak

-          Hiszünk a feltétel nélküli vásárlói elégedettségben

-          Nem csak alvással kapcsolatos termékeket gyártunk, részt veszünk az alvási kultúra folyamatos fejlesztésében és hozzá is járulunk.

 

Ergo Moon:

1.      Hosszú élettartamú szövet

2.      Szilikon párnázóréteg

3.      Tartóhab

4.      Tartóhab

5.      Pamut párnázó

6.      Pehely habréteg

7.      Tartóhab

8.      Nagyrugalmasságú hab

9.      Kemény filc

10.  7 zónás speciális zsákrugórendszer

11.  Habkeret

12.  Pamut párnázó

13.  Tartóhab

 

Ar ERGO Moon zsákrugós matrac kifejezetten a különböző testfelépítésű emberek számára ideális választás. Az ERGO Moon vastag párnázó rétege illetve a 7 zónás speciális zsákrugórendszere tökéletesen követi a test formáját akár különböző testfelépítésű emberek esetén. Ezzel kimagasló alátámasztást biztosítva a matrac használójának . A matrac kiválóan alkalmazkodik és támaszt alá köszönhetően félkemény párnázóréteg topperének illetve a 7 zónás zsákrugó szerkezeti rendszerének.

A fejlett technológiai megoldásai miatt, mély zavartalan pihenést és alvást nyújt. A zsákrugó és a párnázóréteg különleges kombinációja rendkívül jól alkalmazkodik a testformához és optimálisan támasztja azt alá

 

A matrac magas minőségű anyagai miatt, rendkívül jól szellőzik, egy oldalas és nem igényel forgatást.

A matrac oldalkeret megerősítése a hosszú élettartamot garantálja. Esztétikus kidolgozása, magas minőségű anyagválasztással párosul.

Az ERGO Moon matrac tökéletes választás akár magasabb testsúly esetén is.

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

  • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
  • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
  • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
  • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
  • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
  • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
  • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Ergo Moon

Az Ergo Moon egy 30 cm magas, prémium minőségű, zsákrugós matrac. A 7 ergonómiai zónára osztott matracmag precízen támasztja alá és követi le gerincünk alakját, ezzel elérve a pihentető, egészséges alvást. A termék súlykorlátozás nélkül használható, így nyugodt szívvel ajánljuk magasabb testsúllyal rendelkező vásárlóink számára. Az antiallergén huzattal ellátott termékre a gyártó 10 év garanciát vállal. Tökéletes választás amennyiben hosszú távra, minőségi zsákrugós matracot keresünk.

Magyar termék Az ERGO Moon vastag párnázó rétege illetve a 7 zónás speciális zsákrugórendszere tökéletesen követi a test formáját akár különböző testfelépítésű emberek esetén.
  • Árak
  • Adatok

Ergo Moon

Méret Ár Akciós ár Db
90*200cm 266900 Ft
160*200cm 478900 Ft
180*200cm 533900 Ft