Paplanok

FleXx Fejemelhető ágyrács letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

FleXx fejemelhető ágyrács


FlexX ágyrács-család fejemelős kivitelű ágyrácsa valódi kényelmet kínál az esténkénti olvasáshot. 10 fokozatban emelhető fejrészének köszönhetően nem kell többé halomnyi párnákkal támasztanuk fejünket, hátunkat.

A 28db hatrétegben enyvezett nyírfa keresztlécekket ellátott ágyrács, deréktáji öt keresztlécén a keménység fokozatmentesen állítható.

Speciális tartóbakok a keresztléceket rugalmasan tartják meg és minden irányba követik a lécek mozgását.

- Nagyrugalmasságú kettős sapkában elhelyezett, összesen 28 db enyvezett nyírfaléc
- 5db fokozatmentesen keménység-állítható duplaléc a derékzónában
- 10 fokozatban emelhető fejrész
- Ágyrácsmagasság: ca. 6cm

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

FleXx Fejemelhető ágyrács

A Flex 26 farugós ágyrács verhetetlen az akciós és olcsó rugalmas ágyrácsok között. a 26 db több rétegben enyvezett nyírfa keresztlécek és a deréktáji keménység állítási lehetőség maximális alátámasztást nyújt minden matracnak.. Latex- és lágy habok esetén kifejezetten javasolt a rugalmas, léces ágyrács alkalmazása, a 18cm magmagasságú habmatracok alatt növeli a matrac élettartamát, rugalmasabbá, komfortosabbá teszi a matracot. A 26db hat rétegben enyvezett nyírfa keresztlécekkel ellátott ágyrács, deréktáji öt keresztlécén a keménység fokozatmentesen állítható. A tartóbakok a keresztléceket rugalmasan tartják és minden irányba követik a lécek mozgását.

Magyar termék 26 keresztléc
 • Árak
 • Adatok

FleXx Fejemelhető ágyrács

Méret Ár Akciós ár Db
80cm 34900 Ft
90cm 34900 Ft
100cm 35900 Ft