Hard Comfort hideghab matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A RelaXx Hard Comfort hideghab matrac mindenkinek ajánlott, aki kemény és olcsó matracra vágyik. A 14cm-es magvastagság, a cipzár segítségével levehető és gépi úton mosható elasztikus duplahuzat mind az igényes termékek ismérvei.

A Hard Comfort matrac teljes magassága ca. 16cm.

A hideghab matracok gyors elterjedése és előretörése a matracgyártásban elsősorban a kiváló használati tulajdonságoknak köszönhető: könnyű, kiválóan alakítható, alaktartó, légáteresztő, egy szóval a hideghab (kaltschaum) minden olyan tulajdonságot magáénak tudhat, amit egy korszerű matractól elvárhatunk.Webshopban is megrendelhető hideghab matracA hideghab előnyei

A hideg hab matrac egyedül álló mikrocellás felépítése, azonnal reagálva veszi fel testének minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhat ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

 

Hasznos matracvásárlási információkMilyen a hideghab?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 3. évezred alapanyaga a hideghab, legújabban viszkoelasztikus változatban az emlékezőhabok kerültek előtérbe, de erről majd egy kicsit később még említést teszünk. A hideghabokat anyagösszetételük és sűrűségük szerint rendezhetjük a legkönnyebben. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. Amennyiben olcsóbb matracokkal találkozunk, úgy azok többnyire poliéter bázison alapulnak(Eliocell, Elioform, Ecocell, stb), átszellőzésük és formastabilitásuk nem a legkedvezőbb, viszont árfekvésüknek köszönhetően nálunk is a legkedveltebb matracok közé tartoznak. Kicsit magasabb árfekvésben kezdődnek az "igazi" hideghab matracok, anyagát tekintve poliuretán habok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi. Legfelül a HR habok találhatók (high resistance) rendkívül nyitott sejtszerkezettel és páratlan rugalmassággal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. Árfekvésükből adódóan nagyon kevés ilyen termék található Magyarországon a matracválasztákban.

Matrac Guru: Hard Comfort olcsó hideghab matrac a MatracGuru matrac webáruház oldalán. Akciók, matrac rendelés, olcsó matracok a matrac webáruház akciós matrac kínálatában

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Hard Comfort hideghab matrac

A RelaXx Hard Comfort hideghab matrac mindenkinek ajánlott, aki kemény és olcsó matracra vágyik. A 14cm-es magvastagság, a cipzár segítségével levehető és gépi úton mosható elasztikus duplahuzat mind az igényes termékek ismérvei.

A hideghab matracok gyors elterjedése és előretörése a matracgyártásban elsősorban a kiváló használati tulajdonságoknak köszönhető: könnyű, kiválóan alakítható, alaktartó, légáteresztő, egy szóval a hideghab (kaltschaum) minden olyan tulajdonságot magáénak tudhat, amit egy korszerű matractól elvárhatunk.

Magyar termék Jó minőség, alacsony ár
 • Árak
 • Adatok

Hard Comfort hideghab matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 48900 Ft 38900 Ft
90*200cm 61900 Ft 49900 Ft
100*200cm 77900 Ft 54900 Ft
140*200cm 95900 Ft 76900 Ft
160*200cm 105900 Ft 84900 Ft
180*200cm 116900 Ft 93900 Ft
200*200cm 133900 Ft 106900 Ft