Paplanok

HR Balance letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

HR BALANCE HIDEGHAB MATRAC

 

Abban az esetben, ha a HR Balance matrac kimagasló tulajdonságait szeretnénk összefoglalni egy szóban, akkor talán a „makulátlan” szóval lehetne leginkább körülírni. Természetesen ez így egy kicsit túlzásnak tűnhet.

Több évtizedes szakmai múlttal, több tucat megtervezett matractípussal illetve Európában és a tengerentúlon szabadalmaztatott termékeink tapasztalatával sem jelenthető ki, hogy „makulátlan” matracot készítünk. Ez a folyamat nagyban hasonlít a főzéshez, ha nincsen megfelelő minőségű alapanyagunk a végeredmény sem lesz tökéletes.

AZ ALAP GONDOLAT

Tekintsünk be a színfalak mögé.

Minden új termék fejlesztése esetén kérdések vetődnek fel. Vajon hosszú távon kedvünket lelnénk-e egy olyan matracban, ami ugyan olcsó, de nem megfelelő minőségű alapanyagokból áll? Esetleg egy olyan ágybetéttel, amely már megfizethetetlen árfekvésű cserébe viszont rendelkezik mindenféle minősítéssel? Vagy mi lenne, ha mindezek helyett egy mindenki számára elérhető, megfizethető, ellenőrzött és kifogástalan minőségű alapanyagokból álló matraccal lepnénk meg hűséges Vásárlóinkat?

 

A HR HAB ALAPANYAG

A HR habok minden esetben nagyobb testsűrűséggel bírnak, mint a normál habok. A hideghabok azon csoportját sorolják a gyártók a HR hab kategóriába, amelyben a kész hideghab tömböket úgy nevezett „crash” eljárásnak vetik alá.

Mit is jelent ez az eljárás? Úgy érdemes ezt elképzelni, hogy a kész hideghab tömböt –amely kb. másfél méter magas- áteresztik két olyan henger között, amelyik ca. 50 cm távolságban találhatóak egymástól. Így a habosítási eljárás során a még megmaradt zárt cellaszerkezet is „feltörésre” kerül, aminek köszönhetően egy sokkal rugalmasabb és messzemenően jobb légáteresztő képességű HR hab lesz a végeredmény. Ezek a HR habok jelenleg a habmatracokat gyártó vállalatok körében a legjobb minőségű alapanyagok, szinte minden valamire való gyártó kínálatában megtaláljuk ezeket a HR termékeket Nyugat-Európában.

Számunkra a NEVEON cégcsoport fogja az ellenőrzött minőségű illetve károsanyag-mentes hideghab alapanyagot szolgáltatni a HR Balance matracunkhoz. A kifogástalan és állandó minőségéről a magyar piacon is jól ismert Eurofoam márkát is magában foglaló NEVEON vállalat Európa legnagyobb és egyben legrégebbi habgyártó vállalata.

Az ISO 9001 és ISO/TS 16949 minőségbiztosítási rendszerben készülő és Certipur minősítéssel rendelkező habok garantálják nekünk a károsanyag-mentes, ellenőrzött minőségű és biztonságos hideghabot.

 

AZ ÁRFEKVÉS

Ez volt talán a legnehezebb döntés. Az első gondolat megszületésekor még  2020-at írtunk. Ez volt az az év, amikor a járványnak és egyéb gazdasági hatásoknak köszönhetően gyakorlatilag minden alapanyagnak az ára az egekbe szökött. A legfontosabb célkitűzésünk a HR Balance matrac esetében is volt, hogy nyugodtan menjen szembe a „vedd meg-használd-dobd ki-vegyél újat” trenddel és igenis hosszú élettartamú, minőségi terméket tegyünk Vásárlóink elé méghozzá megdöbbentően elérhető árban.

 

AZ ERGONÓMIA

A nevünkhöz fűződik messze megelőzve a világot -az általunk ismert- világ első kétoldalas komfortját nyújtó hideghab matraca a SIGNUM matraccsalád. Ezen kívül még számtalan matrac fejlesztésben vettünk részt, többek között a  LEVITAL matracok kifejlesztése is hozzánk fűződik éppen úgy, mint a valódi ergonómiai zónákkal rendelkező emlékezőhabos matracok kidolgozása SenZone Memory matrac család.

A HR Balance matracnál egy kicsit visszanyúltunk az alapokhoz, így a matrac két oldalának eltérő vágási mintájával megtartottuk a kétoldalas komfortot, a két különböző feszességű és különböző tulajdonságú komfortoldalt. Az oldalankénti 7 ergonómiai zónából sem szerettünk volna lejjebb adni, így a HR Balance Ultra matrac mindkét oldala 7 ergonómiai szempontok szerint kialakított eltérő tulajdonságú ergonómiai zónából áll.

 

 

HIGIÉNIA

Az ergonómiailag kialakított felületen túl napjaink további nagy elvárása a higiénia. A könnyen tisztítható és antiallergén funkcionális szövetből készülő matrachuzatok napjainkra szerencsére már alap kiindulásnak számítanak egy-egy termék megjelenésénél, így a matrachuzat esetében nem kellett sokat kutakodnunk, hogy ár-érték arányban a legmegfelelőbb matrachuzatot válasszuk ki a HR Balance matrachoz. A könnyen levehető, egyszerűen mosható és kivételesen gyorsan száradó Balance matrachuzat beszerzésénél sem szerettünk volna kompromisszumot kötni, így Európa legnagyobb matrachuzat gyártójához fordultunk ezúttal is, így a HR Balance  matrac huzatát is az 1892-ben alapított, így patinás múltra visszatekintő Bekaert Deslee készíti.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

HR Balance

A HR BALANCE hideghab matrac HR 35/36 sűrűségű hideghabból készül. Emiatt a sűrűség miatt a HR BALANCE egy kemény, de egyben kényelmes komfortot nyújt a a rajta fekvők számára. A HR BALANCE hideghab matrac kétoldalas kialakítása miatt az egyik oldala kicsit lágyabb érzetet biztosít míg a másik oldala feszesebb fekvőfelülettel rendelkezik. A HR Balance mindkét oldala az eltérő kialakítása mellett, 7 ergonómiai zónával rendelkezik, amely biztosítja a megfelelő alátámasztást. A HR BALANCE hideghab matrac huzata levehető, két részletben szétszedhető és otthoni körülmények között is tisztítható. A huzata természetesen antiallergén, amivel biztosítja alvás közben is higénikus alváskörnyezetet.

Magyar termék A HR BALANCE hideghab matrac HR 35/36 sűrűségű hideghabból készül. Emiatt a sűrűség miatt a HR BALANCE egy kemény, de egyben kényelmes komfortot nyújt a a rajta fekvők számára.
 • Árak
 • Adatok

HR Balance

Méret Ár Akciós ár Db
180*200cm 174900 Ft