Paplanok

New Age letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

NEW AGE HIDEGHAB MATRAC

 

Abban az esetben, ha a New Age matrac kimagasló tulajdonságait szeretnénk összefoglalni egy szóban, akkor talán a „makulátlan” szóval lehetne leginkább körülírni. Természetesen ez így egy kicsit túlzásnak tűnhet.

Több évtizedes szakmai múlttal, több tucat megtervezett matractípussal illetve Európában és a tengerentúlon szabadalmaztatott termékeink tapasztalatával sem jelenthető ki, hogy „makulátlan” matracot készítünk. Ez a folyamat nagyban hasonlít a főzéshez, ha nincsen megfelelő minőségű alapanyagunk a végeredmény sem lesz tökéletes.

AZ ALAP GONDOLAT

Tekintsünk be a színfalak mögé.

Minden új termék fejlesztése esetén kérdések vetődnek fel. Vajon hosszú távon kedvünket lelnénk-e egy olyan matracban, ami ugyan olcsó, de nem megfelelő minőségű alapanyagokból áll? Esetleg egy olyan ágybetéttel, amely már megfizethetetlen árfekvésű cserébe viszont rendelkezik mindenféle minősítéssel? Vagy mi lenne, ha mindezek helyett egy mindenki számára elérhető, megfizethető, ellenőrzött és kifogástalan minőségű alapanyagokból álló matraccal lepnénk meg hűséges Vásárlóinkat?

  

AZ ERGONÓMIA

A nevünkhöz fűződik messze megelőzve a világot -az általunk ismert- világ első kétoldalas komfortját nyújtó hideghab matraca a SIGNUM matraccsalád. Ezen kívül még számtalan matrac fejlesztésben vettünk részt, többek között a  LEVITAL matracok kifejlesztése is hozzánk fűződik éppen úgy, mint a valódi ergonómiai zónákkal rendelkező emlékezőhabos matracok kidolgozása SenZone Memory matrac család.

A New Age matracoknál egy kicsit visszanyúltunk az alapokhoz, így a matrac két oldalának eltérő vágási mintájával megtartottuk a kétoldalas komfortot, a két különböző feszességű és különböző tulajdonságú komfortoldalt. 

 

 

HIGIÉNIA

Az ergonómiailag kialakított felületen túl napjaink további nagy elvárása a higiénia. A könnyen tisztítható és antiallergén funkcionális szövetből készülő matrachuzatok napjainkra szerencsére már alap kiindulásnak számítanak egy-egy termék megjelenésénél, így a matrachuzat esetében nem kellett sokat kutakodnunk, hogy ár-érték arányban a legmegfelelőbb matrachuzatot válasszuk ki a New Age matrachoz. A könnyen levehető, egyszerűen mosható és kivételesen gyorsan száradó Balance matrachuzat beszerzésénél sem szerettünk volna kompromisszumot kötni, így Európa legnagyobb matrachuzat gyártójához fordultunk ezúttal is, így a New Age  matrac huzatát is az 1892-ben alapított, így patinás múltra visszatekintő Bekaert Deslee készíti.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

New Age

A New Age egy 20 cm magas, két oldalas, 30 kg/m3 tömegsűrűségű hideghab matrac. A terméket egy kemény, illetve egy félkemény oldalra osztották, a kemény oldal 7 zónára osztott matracmagot kapott. A New Age zónásított felosztása, valamint a hideghab felépítése által remek alátámasztást biztosít gerincünknek alvás közben, valamint testünk kiugró nyomáspontjait is nagyban csökkenti. A matracot levehető, mosható, antiallergén, tencel huzattal látták el, valamint ökotex minősítéssel rendelkezik. A gyártó 5 év garanciát vállal a termékre. Kiváló választás, amennyiben egy jó ár-érték arányú, megbízható matracot keresünk.

Magyar termék A New Age hideghab matrac HR 40 kg/m3 sűrűségű hideghabból készül. Emiatt a sűrűség miatt a NEW AGE egy kemény, de egyben kényelmes komfortot nyújt a a rajta fekvők számára. A NEW AGE hideghab matrac kétoldalas kialakítása miatt az egyik oldala kicsit lá
 • Árak
 • Adatok

New Age

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 69900 Ft
140*200cm 118900 Ft
160*200cm 132900 Ft
180*200cm 146900 Ft