HR hab matracok

Swiss Dream Memory Classic 13+5 matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

 

Swiss Dream Memory Classic 13+5

A Swiss Dream Memory Classic mamoriahabos matracban a kifogástalan minőségű 50kg/m3 emlékezőhab, memory alapanyag kerül felhasználásra.  A Memory Classic 13+5 emlékezőhab matrachoz tartozó ár jelentősen alacsonyabb, mint ahogyan azt a termék tulajdonságainak, komfortjának megismerése után várnánk.

A matracmag:
Swiss Dream Memory Classic 13+5 szendvics-szerkezetű emlékezőhab matrac alapanyaga a normál hideghab tartómagon túl a kor legkorszerűbb alapanyagának tartott memoryfoam vagy más néven emlékezőhab alapanyag.

A Memoryfoam:

A nagy sűrűségű 50kg/m3 emlékezőhab a páratlan komfortot és a hosszú élettartamot kölcsönöz matracának. A tartómag kialakítása és az 5cm emlékezőhab réteg tökéletes összhangban van egymással és igazi emlékezőhab-élményt teremt anélkül, hogy gipszágy-effektus jelentkezne.

Matrachuzat:

A kiváló klimatizációs tulajdonságú és kitűnő légáteresztő képességű Tencel® elasztikus dupla-huzat cipzárral levehető és gépi úton mosható. A körkörös cipzár előnye, hogy a két matrachuzat-fél egymástól szétválasztható, így a nagyobb méretű matracok huzatai is általános háztartási mosógépben moshatók.

Matracvásárlási információk Mi az emlékezőhab?

A RelaXx SenZone Memory matrac emlékezőhab rétege egy különleges memory hab -memoryfoam, vagy visco foam-, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésénél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük „Memory habnak”. Tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen szétosztani az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét.

Memory matrac: memóriahabos matrac, memory foam matrac az emlékezőhab matracok kategóriájában akciós áron! Legnagyobb memory matrac webáruház választék a MatracGuru matrac és hálószoba webáruház honlapján!

 

Matracvásárlási információk Mi a TENCEL® szál?

A Tencel szövet szálai a természetből erednek, a fa rostjaiból nyerik ki őket. Előállítása során nem használnak növényvédő szereket, és semmilyen más, potenciálisan veszélyes vegyi anyagokat, ezért bizonyíthatóan környezetbarát. Független vizsgálatok kimutatták, hogy nedvszívó képességének és bőrbarát tulajdonságainak köszönhetően a TENCEL® jelentős mértékben javíthatja az érzékeny bőrűek életét. Jó nedvszívó és nedvesség optimalizáló hatásának köszönhetően kiváló nedvesség szállítási és hűtési tulajdonságokkal rendelkezik.

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

  • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
  • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
  • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
  • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
  • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
  • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
  • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Swiss Dream Memory Classic 13+5 matrac

A Swiss Dream Memory Classic memóriahabos matracban a kifogástalan minőségű 50kg/m3 emlékezőhab, memory alapanyag kerül felhasználásra. A Memory Classic 13+5 emlékezőhab matrachoz tartozó ár jelentősen alacsonyabb, mint ahogyan azt a termék tulajdonságainak, komfortjának megismerése után várnánk.

Magyar termék Magyar termék. Memory 50kg/m3
  • Árak
  • Adatok

Swiss Dream Memory Classic 13+5 matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 49800 Ft 44600 Ft
90*200cm 59800 Ft 49600 Ft
100*200cm 68900 Ft 55600 Ft
140*200cm 89900 Ft 77600 Ft
160*200cm 99800 Ft 88600 Ft
180*200cm 119800 Ft 99600 Ft
200*200cm 129800 Ft 110600 Ft