Paplanok

RelaXx SenZone Memory HARD matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

RelaXx SenZone Memory HARD légáteresztő emlékezőhab matrac

Mindegyik memory matrac egyforma? Ez természetesen nem egészen igaz. Akinek a memóriahabos matrac vásárlás során a  memory matrac választékból a SenZone Memory HARD emlékezőhab matrac tetszik a leginkább, annak minden tekintetben igaza van: 7 zónás hideghab tartómag levegőcsatornákkal a tökéletes formakövetésért és légáteresztésért,  átszellőző, légáteresztő memory réteg, ahol a matrac belső szerkezete összesen 160 ponton találkozik a külső környezettel.

RelaXx SenZone Memory Hard matrac minden előnyt egyesít: 7 ergonómiai szempontok alapján kialakított zóna a tartómagban gondoskodik a megfelelő formakövetésről és alátámasztásról, a hossz- és keresztirányú levegőcsatornáknak köszönhetően a matracmag belseje 160 ponton érintkezik a külső környezettel, így tökéletes átszellőzésről és klíma keletkezik.
A nagy sűrűségű emlékezőhab a páratlan komfortot kölcsönzi Önnek. Az emlékezőhab vállrészében található perforációk a matrac függőleges átszellőzéséről gondoskodnak.

Matrachuzat
A kiváló klimatizációs tulajdonságú és kitűnő légáteresztő képességű Tencel® elasztikus duplahuzat cipzárral levehető és gépi úton mosható.

Mi az az amlékezőhab?Mi is az az emlékezőhab?

Emlékező hab  - Memory Foam - Azt mondják, hogy memory visco elasztikus hab a legnagyobb áttörést jelentette az alvásiparban, amióta a Marshall rugók (zsákrugók) bevezetésre kerültek  a matracokba 1925-ben. Köztudott, hogy az iparágon belül jelenleg a memória hab a legjobb nyomás mentesítő alapanyag. Használja ezt az információt, tanulmányozza mélyrehatóan, hogy pontosan tudja milyen előnyöket hordoz a memória hab használata és hogyan működik, milyen további előnyök származhatnak ha rendszeresen alszik egy memória hab matracban.

Memory FoamMemory hab egy úgynevezett, viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ennek az oka, hogy  hőmérséklet-érzékeny, és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb viszkozitása (ellenáll a változásnak) van, míg a magasabb hőmérsékleten  hajlamosabb a nagyobb rugalmasságra. Emellett nyomásra érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac vagy matracfeltét (topper/felületjavító) felület képes a testvonal követésre milliméter pontosan, mondhatjuk úgy is, hogy az „öntőminta” (a segítség ebben a test hője) az maga a test formájai, miközben lehetővé teszi, hogy minden helyen egyenletesen támassza alá a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A test legnagyobb nyomás kifejtő pontjai: a váll, csípő, térd, és a fej.
NASA Memory FoamAz első ismert Memory habot TEMPUR néven hozták létre 1972-ben a NASA űrrepülőgép üléseihez, hogy megfékezze a magas G-erők hatását, amit az űrhajósok tapasztaltak fel és leszállás közben. Ez soha nem volt teljesen kifejlesztve, és meg sem közelíti azokat memória habokat  amit ma találunk az üzletekben. Ez a hab soha nem tette be a lábát az űrprogramba, azonban a gyártók folytatják az örökséget, amit a NASA elkezdett fejleszteni.

Ami igazán előtérbe hozta a memória hab fejlesztését az az volt, amikor a NASA úgy döntött, hogy kiadja a technológiai fejlesztését a „nagyközönség”  számára és kereskedelmi használatra. A legtöbb vállalat a hosszú fejlesztési folyamat miatt számos akadályba ütközött, amit képtelen volt legyőzni, de az egyik cég, Fagerdala World Habok Svédország fennmaradt, és megteremtette az első használható memória habot. 1991-ben megalkották a Tempur-Pedic márkát és céljuk, hogy a világon először kereskedelmi forgalomba hozzák az első sorozatot a memory hab matracok közül. A többi, ahogy mondani szokás, már történelem. Az 1990-es évek végén, más gyártók is elkezdték a fejlesztéseket a memória habmatracok tekintetében.

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználóknak számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb, hogy csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Emellett a memória hab matracot használók már klinikailag is bizonyították, hogy a használat során egyre több az alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) lecsökkent, így egy jobb minőségű, pihentetőbb alvást kapunk. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy
a memória hab matracon többet pihenünk kevesebb idő alatt , mint a hagyományos rugós és habmatarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ilyenkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén, alapanyagának köszönhetően távolt tartja a háziporatkákat. Az emlékező hab (Memory Foam) termékeket használók számára tehát jelentős előnyöketrejthet  ez a hab, különösen azoknak, akik vérkeringése nem kielégítő, fibromyalgiában, ízületi bántalmakban, inszomniában (álmatlanság) vagy éppen csontritkulásban szenvednek.

Akinek matrac vásárlás során a  memory vagy memóriahabos matrac választékból a SenZone Memory emlékezőhab matrac tetszik a leginkább, annak minden tekintetben igaza van: 7 zónás hideghab tartómag levegőcsatornákkal,  átszellőző, légáteresztő memory réteg, ahol a matrac belső szerkezete 160 ponton találkozik a külső környezettel.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

RelaXx SenZone Memory HARD matrac

Ismerje meg a kényelmet és a minőséget a Relaxx® SenZone Memory Hard ortopédiai memóriahab matraccal! Ez a kiváló minőségű matrac mindent magában foglal, amire az alváshoz szüksége lehet. A matrac kiemelkedő előnye a 7 zónás ergonómiai kialakítás, amely optimális alátámasztást nyújt testünk számára. A speciálisan tervezett zónák segítenek a kemény komfortú matracnak eloszlatni a test nyomáspontjait, biztosítva a pihentető alvást. A matrac tetején lévő Tencel légáteresztő anyag extra frissességet biztosít, miközben védi a matracot a nedvességtől. Emellett kiváló antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás az allergiások számára. A matrac könnyen tisztítható, mivel a huzat mosógépben 40 fokon mosható, így mindig friss és higiénikus környezetet biztosíthat alvásához. A Relaxx® SenZone Memory Hard matrac hosszú távú befektetés egészségébe és kényelmébe. Ráadásul a 10 év gyártói garancia előre vetíti, hogy hosszú távon élvezheti a kiváló minőségű alvást, amit a Relaxx® SenZone Memory Hard matrac nyújt. Ne habozzon, válassza a Relaxx® SenZone Memory Hard matracot, és élvezze minden éjszaka a nyugodt és pihentető alvást.

Magyar termék 7 zonás
 • Árak
 • Adatok

RelaXx SenZone Memory HARD matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 99900 Ft
90*200cm 119900 Ft
140*200cm 199900 Ft
160*200cm 229900 Ft
180*200cm 249900 Ft