Paplanok

Hasznos információk

                     RelaXx Signum Infinity

Végre megérkezett! Vásárlói visszajelzések alapján elkészült a RelaXx Signum Hr climatic méltó utódja, mely stílszerűen a RelaXx Signum Infinity nevet kapta. Sugallva az „infinity” szóból a „végtelen” lehetőségre, amelyet egy modern, a nagyrugalmasságú HR habból csak ki lehet hozni. Itt is a 2019-ben már a 10 éves születésnapját ünneplő Signum termékcsaládnál jól bevált 2 eltérő keménységgel rendelkező, 7 komfort zónás profilozást kapta meg. Hasonlóan a Signum HR Climatic-hoz , a kiváló minőségű, Eurofoam által gyártott HR 35/36 és HR 43/42 habból készül , de a Signum Infinity-nek már egy 10-10 cm-es, azaz összesen 20cm vastagsággal bíró, egymáshoz képest más keménységgel rendelkező HR hab a lelke. Ez által a matrac karakterisztikája kissé lágyult, komfortosabbá vált a RelaXx Signum HR Climatichoz képest. a RelaXx Signum Infinity első érzetre a lágyabb matracok karakterét  idézi, de végig fekve és eloszlatva rajta a testsúlyunkat mégis érezzük a határozott, feszes tartást. Ezzel az egyik legkiegyensúlyozottabb alátámasztási tulajdonságokkal rendelkező matracot sikerült megalkotni és bízunk benne, hogy méltó társa lesz mindazoknak, akik elérhető áron keresnek kiváló minőségű HR habos matracot és a kemény-félkemény matracokat részesítik előnyben.

 

 

A HR habok minden esetben nagyobb testsűrűséggel bírnak, mint a normál habok és a hideghabok azon csoportját sorolják a gyártók a HR hab kategóriába, amelyben a kész hideghab tömböket úgy nevezett „crash” eljárásnak vetik alá. De mit is jelent ez az eljárás? Úgy érdemes ezt elképzelni, hogy a kész hideghab tömböt –amely kb. másfél méter magas- áteresztik két olyan henger között, amelyik ca. 50 centi távolságban található egymástól, így a ha a habosítási eljárás során még megmaradt zárt cellaszerkezetei is „feltörésre” kerülnek, aminek köszönhetően egy sokkal rugalmasabb és messzemenően jobb légáteresztő képességű HR hab lesz az eredménye. Ezek a HR habok jelenleg a habmatracokat gyártó vállalatok körében a legjobb minőségű alapanyagok, szinte minden valamire való gyártó kínálatában megtaláljuk ezeket a HR termékeket Nyugat-Európában.

 

Röviden összefoglalva elmondhatjuk, hogy a HR habok jelenleg a habok Mercedesei és amennyiben igazán jó minőséget szeretnénk habmatracból vásárolni, úgy a klasszikus hideghabok vagy a még jobb minőségű HR habok semmiképpen sem kerülhetik el figyelmünket a matracvásárlás során.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

RelaXx Signum Infinity matrac

Végre megérkezett! Vásárlói visszajelzések alapján elkészült a RelaXx Signum Hr climatic méltó utódja, mely stílszerűen a RelaXx Signum Infinity nevet kapta. Sugallva az „infinity” szóból a „végtelen” lehetőségre, amelyet egy modern, a nagyrugalmasságú HR habból csak ki lehet hozni.

Magyar termék Magyar hr hab
 • Árak
 • Adatok

RelaXx Signum Infinity matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 169900 Ft
90*200cm 189900 Ft
100*200cm 209900 Ft
140*200cm 282900 Ft
160*200cm 316900 Ft
180*200cm 339900 Ft
200*200cm 349900 Ft