Paplanok

Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac férfi/női oldalas matrac. A 32 cm vastagsággal rendelkező zsákrugós matrac osztott oldalának lágyabbik felén, alul és felül 4-4 cm félkemény hideghab kényelmi réteg, míg keményebb felén 4-4 cm kemény heterogén hab kényelmi réteg található. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matracban található rugók kiváló minőségű német acélból készülnek. Ezek 7 ergonómiai részre osztják a matracot, méghozzá olyan módon érik ezt el, hogy 1,8mm rugó huzalvastagsággal rendelkező lágyabb rugók kerülnek a puhább részt igénylő zónákba, míg 2,0 mm vastagságú kemény rugók abba a részbe, ahol a határozott tartás elengedhetetlen. Így  a zsákrugós matracban lévő zsákrugók egyenként felveszik a test vonalát a hideghab/heterogén hab kényelmi réteg pedig nagyban hozzájárul a rugalmas dinamikus formakövetés biztosításához. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac női oldala oldalt fekve nagyon kényelmes az ergonómiai zónáknak és a zsákrugók rugalmasságának köszönhetően egy szélesebb vállú embernek is maximális kényelmet nyújt. Deréktájon és a vállrésznél oldalt fekve nagyban hozzájárul a nyomáspontok kialakulásának megszüntetéséhez. A pihentető alvás egyik legfontosabb hozzátartozó része az optimális vérkeringés. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac keményebb (férfi oldal) háton fekve tökéletes, határozott alátámasztás nyújt, felveszi a test görbületeit. Az Allegro Duett matrac rendelhető egyben kemény és egyben középkemény kivitelben is. A gerincoszlop alátámasztásánál óriási szerepe van a kemény de formakövető komforthab kényelmi rétegnek. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matracot ajánljuk kipróbálni mindenkinek aki jó alátámasztással rendelkező, kényelmes jó ár-érték arányú zsákrugós matracot keres. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac 10 év gyártói garanciával a hazai gyártású zsákrugós matracok csúcsa a férfi/női oldalas kialakításnak köszönhetően.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac

A Rottex Allegro Duett egy férfi-női oldalas matrac. A két oldal különböző keménységű így ideális az eltérő komfortérzetet kedvelő párok számára. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac komforthab rétege hideghabból és heterogén habból készül. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac női oldala félkemény, kicsit lágyabb, oldalt fekve kényelmes felületet nyújt a zónásítás miatt. A matrac deréktájon és a vállrésznél oldalt fekve nagyban hozzájárul a nyomáspontok kialakulásához, megszüntetéséhez. A Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac keményebb, férfiaknak szánt oldala háton fekvéshez tökéletes, határozott alátámasztást nyújt és emellett felveszi a test görbületeit.

Magyar termék Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac
 • Árak
 • Adatok

Rottex Allegro Duett zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
140*200cm 210500 Ft
160*200cm 233900 Ft
180*200cm 256900 Ft
200*200cm 280900 Ft