Paplanok

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Az Allegro MODERATO táskarugós matrac az Allegro zsákrugós matraccsaládban a kivételes luxust és a páratlan kényelmet jelenti. A matrac kényelmi komfortját és a tökéletes alátámasztást belülről az 5 zónás zsákrugózat biztosítja. Az Allegro MODERATO matrac 18 cm magasságú minőségi német acélrugókkal ellátott matrac. A Moderato matrac mindkét oldalán megtalálható top pillow extra párnázó réteg az igazi luxus komfortot kölcsönzi a matracnak és a határozott 5 zónás német zsákrugó rendszernek köszönhető stabilitás, alátámasztás és ellenállás ellenére az Allegro Moderato matrac egy kellemesen lágy matrac, amely azonban képes és alkalmas arra, hogy a gerincoszlopot a megfelelő alátámasztásban részesítse az éjszakai pihenés során.

Az Allegro MODERATO egy kifinomult külsővel rendelkező matrac. A terméket minőségi hurkolt kelméjű matrachuzattal látták el, a könnyebb kezelhetőség véget a termék forgatófüleket is kapott.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac

Az Allegro MODERATO táskarugós matrac az Allegro zsákrugós matraccsaládban a kivételes luxust és a páratlan kényelmet jelenti. A matrac kényelmi komfortját és a tökéletes alátámasztást belülről az 5 zónás zsákrugózat biztosítja. Az Allegro MODERATO matrac 18 cm magasságú minőségi német acélrugókkal ellátott matrac. A Moderato matrac mindkét oldalán megtalálható top pillow extra párnázó réteg az igazi luxus komfortot kölcsönzi a matracnak és a határozott 5 zónás német zsákrugó rendszernek köszönhető stabilitás, alátámasztás és ellenállás ellenére az Allegro Moderato matrac egy kellemesen lágy matrac, amely azonban képes és alkalmas arra, hogy a gerincoszlopot a megfelelő alátámasztásban részesítse az éjszakai pihenés során.

Magyar termék Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac
 • Árak
 • Adatok

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 153900 Ft
90*200cm 180900 Ft
140*200cm 254900 Ft
160*200cm 287900 Ft
180*200cm 320900 Ft
200*200cm 349900 Ft