Paplanok

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Az Allegro MODERATO táskarugós matrac az Allegro zsákrugós matraccsaládban a kivételes luxust és a páratlan kényelmet jelenti. A matrac kényelmi komfortját és a tökéletes alátámasztást belülről az 5 zónás zsákrugózat biztosítja. Az Allegro MODERATO matrac 18 cm magasságú minőségi német acélrugókkal ellátott matrac. A Moderato matrac mindkét oldalán megtalálható top pillow extra párnázó réteg az igazi luxus komfortot kölcsönzi a matracnak és a határozott 5 zónás német zsákrugó rendszernek köszönhető stabilitás, alátámasztás és ellenállás ellenére az Allegro Moderato matrac egy kellemesen lágy matrac, amely azonban képes és alkalmas arra, hogy a gerincoszlopot a megfelelő alátámasztásban részesítse az éjszakai pihenés során.

Az Allegro MODERATO egy kifinomult külsővel rendelkező matrac. A terméket minőségi hurkolt kelméjű matrachuzattal látták el, a könnyebb kezelhetőség véget a termék forgatófüleket is kapott.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac

Az Allegro matracok, a magyar székhelyű Rottex matracokat is gyártó RotteGroup saját, felső kategóriás termékcsaládját jelölik. Itt elsődleges szempont volt az ezt az ár szegmenst jellemző termékekhez képest egy szebb, jobb, minőségibb anyagokkal és technológiával ellátott matrac család megalkotása.

Magyar termék Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac
 • Árak
 • Adatok

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 153900 Ft
90*200cm 180900 Ft
140*200cm 254900 Ft
160*200cm 287900 Ft
180*200cm 320900 Ft
200*200cm 349900 Ft