Paplanok

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

Az Allegro matracok, a magyar székhelyű Rottex matracokat is gyártó RotteGroup saját, felső kategóriás termékcsaládját jelölik. Itt elsődleges szempont volt az ezt az ár szegmenst jellemző termékekhez képest egy szebb, jobb, minőségibb anyagokkal és technológiával ellátott matrac család megalkotása.

A Rottex Allegro Moderato matrac, elsősorban a feszesebb fekvőfelületet kedvelők körében fog páratlan népszerűségre szert tenni. A Németországból importált 18cm magas zsákrugó rendszer, valamint a speciális, egyedi komfortot nyújtó dupla box-top réteg, azaz 3+4+18+4+3(komfortréteg+hideghab+zsákrugó+hideghab+komfortréteg) illetve a luxus érzésű szőtt kelme fog gondoskodni a pihentető alvásról. Az 5 ergonómia zóna már sok-sok éve bizonyítottan nyújt segítséget a gerincoszlop és a gerinctartó izmok alátámasztásában és tehermentesítésésben. Továbbá az Allegro Moderato két eltérő,körülbelül 15%-os keménységi érzet különbségű oldallal rendelkezik. Ez lehetőséget nyújt, hogy az eltérő súllyal rendelkező vásárlóink is megtalálják a megfelelő kényelmű matracot, illetve abban az esetben is megoldást nyújthat a matrac ha esetleg az évek során kialakult komfortigény változásunkat szeretnénk valahogy orvosolni.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac

Az Allegro matracok, a magyar székhelyű Rottex matracokat is gyártó RotteGroup saját, felső kategóriás termékcsaládját jelölik. Itt elsődleges szempont volt az ezt az ár szegmenst jellemző termékekhez képest egy szebb, jobb, minőségibb anyagokkal és technológiával ellátott matrac család megalkotása.

Magyar termék Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac
 • Árak
 • Adatok

Rottex Allegro Moderato zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 183900 Ft 146900 Ft
90*200cm 199900 Ft 159900 Ft
140*200cm 290900 Ft 232900 Ft
160*200cm 309900 Ft 247900 Ft
180*200cm 336900 Ft 269900 Ft
200*200cm 381900 Ft 305900 Ft