Paplanok

Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac A 24 cm vastagsággal rendelkező zsákrugós matrac, a középkemény matracokat kedvelők körében válik majd igazán kedvelt termékké. A Rottex Allegro Presto zsákrugós matracban található rugók 13cm magasak, kiváló minőségű német acélból készülnek. Ezek 5 ergonómiai részre osztják a matracot, méghozzá olyan módon érik ezt el, hogy 1,6 mm rugó huzalvastagsággal rendelkező lágyabb rugók kerülnek a puhább részt igénylő zónákba, míg a 1,8 mm vastagságú kemény rugók abba a részbe, ahol a határozott tartás elengedhetetlen. Így  a zsákrugós matracban lévő zsákrugók egyenként felveszik a test vonalát a 4cm hideghab kényelmi réteg pedig nagyban hozzájárul a rugalmas dinamikus formakövetés biztosításához. A Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac mint oldalt, mint pedig hanyatt fekve nagyon kényelmes az ergonómiai zónáknak és a zsákrugók rugalmasságának köszönhetően. Deréktájon és a vállrésznél oldalt fekve nagyban hozzájárul a nyomáspontok kialakulásának megszüntetéséhez. A pihentető alvás egyik legfontosabb hozzátartozó része az optimális vérkeringés. A Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac a Vivo- nál egy kissé lágyabb karekterisztikájú matrac. Nagyobb súllyal rendelkező vásárlóinknak érdemesebb 1,8-2,00 mm vastagságú rugóval ellátott matracot választaniuk inkább.  A Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac 10 év gyártói garanciával a hazai gyártású zsákrugós matracok között előkelő helyet foglal el elsősorban azok számára, akiknek az ár-érték arány legalább annyira fontos, mint a kényelem.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac

Rottex Allegro Presto egy zsákrugós matrac. 24cm magasságával, kiváló ár-érték arányával és 5 zónás, 230 rugó/m2-es rugó arányával remek választás lehet mindazoknak, akik kedvelik a középkemény komforttal rendelkező zsákrugós matracokat és az ez idáig csak a felső kategóriára jellemző minőségi töltőanyagok és egy tűs steppeléssel készült funkcionális textíliából készült fix, varrott matrachuzatot, továbbá a kortársakat meghazudtoló minőségi kivitelezést.

Magyar termék Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac
 • Árak
 • Adatok

Rottex Allegro Presto zsákrugós matrac

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 119600 Ft
90*200cm 131900 Ft
140*200cm 192500 Ft
160*200cm 216800 Ft
180*200cm 241200 Ft
200*200cm 265390 Ft