Paplanok

Rottex GS kókusz gyerekmatrac 60*120cm letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A 90C°-on mosható huzattal ellátott, antiallergén Rottex GS akciós gyerekmatrac latexált kókusz rostokból álló préselt kókuszlemezből készül.  Rottex GS kókusz gyerekmatrac 60x120cm, 70*140cm, 80*160cm és 90*200cm méretben rendelhető. A Rottex GS kókusz gyerekmatrac egy kemény és természetes kókusz, kókuszrost alapanyagból készülő gyerekmatrac, amely a megfelelő csecsemőágy nélkülözhetetlen kelléke. A speciális antiallergén matrachuzat 90C°-on mosható, főzhető, így kifogástalanul tisztítható bármilyen szennyeződés esetén is. A kókuszrostok légáteresztő tulajdonsága, átszellőző képessége, rugalmassága, természetessége és hatékony tisztíthatósága évtizedek óta a hazai csecsemő és gyerek matrac választék nélkülözhetetlen és kiválthatatlan alapanyaga. A cipzár segítségével levehető és gépi úton mosható antiallergén matrachuzatának köszönhetően kifejezetten higiénikus és antiallergén matracot kapunk, gyors száradás és megfelelő alaktartás jellemzi, így mosás és szárítás után is a matrachuzat könnyen felhelyezhető a kókusz matracmagra. Minden Rottex kókuszmatrac, gyerekmatrac és gyerekmatracok a matrac webáruházban akciós áron rendelhetők meg. Rottex matracok gyerekmatrac választékában a Rottex GS kókusz gyerekmatrac latexált kókusz matrac főzhető huzattal a Rottex matrac választékból. Rottex gyerekmatrac akció és Rottex gyerekmatrac a MatracGuru matrac és hálószoba webáruház oldalain egyszerűen megrendelhetők.

Kókusz gyerekmatracok előnyei

 

MIÉRT PONT KÓKUSZ?

A kókuszmatrac belsejében található kókuszrostok megfelelően kemények ahhoz, hogy alátámasszák a gerincoszlopot, ezért roppant előnyös a gyermekek számára. A kókuszmatrac teljesen antiallergén és atkáktól mentes, így a legjobb választás azoknak, akik allergiásak a házi poratkákra. A kókuszrost semmilyen mennyiségben nem veszi fel a vizet és más folyadékokat. Az ember alvás közben testnedveit párologtatja, ami a kókuszmatrac belsejébe szivárogva a rostok között gombásodást okozhat. A kókuszmatrac azonban nem veszi fel a folyadékokat, valamint tökéletes szellőzése miatt a folyadékok könnyen elpárolognak a kókuszmatrac belsejéből, meggátolva a gombásodást. Természetesen a babák ma már nagyon biztonságos pelenkákban alszanak, de esetenként a kifolyó pisi sem okozhat gondot, a kókuszmatrac tisztítása nagyon egyszerű. A huzat levétele után a kókuszmatrac a kádban átmosható.

MILYEN A JÓ GYEREKMATRAC?

Nem tűnik nehéz döntésnek, megkérdezünk egy-két barátot ismerőst, hogy nekik milyen gyerekmatracuk van, és így viszonylag gyorsan bezárul a piaci körkép. Pedig ha egy kicsit jobban megvilágítjuk a kérdést, hamar rá kell jönnünk, hogy a csecsemők-kisgyermekek ergonómiája nem sokban tér el a felnőtt igényektől, sőt további elvárásaink is lehetnek egy gyerekmatraccal szemben.

Kezdő szülők gyakori kérdése, hogy hogyan fektessük a csecsemőt, hason vagy hanyatt? Itt többnyire a szakemberek, szülők véleménye is megoszlik. És milyen érdekes, hogy -tekintettel, hogy gyermekeim lágyhab matracokban nőnek fel- mindegyik csecsemőkorától fogva oldalra fordul és oldalt alszik.

Elmondhatjuk, hogy hasonlóan a felnőtt matracokkal szemben támasztott követelményekkel a gyerekmatracokra is érvényes: a matrac feladata, hogy a testen minden pontján egyenletesen támassza alá, elosztatva így a felületen a különböző testrészek különbségeiből adódó nyomáspontokat. Ezt Florian Heidinger, a Müncheni Ergonomiai Központ munkatársa sokkal egyszerűbben fogalmazta meg nekünk: „A matracmag feladata, hogy egyenletesen támassza alá a testet. Minden olyan anyag, ami a testet merev tartásba kényszeríti, az egészségre ártalmas" – magyarázza Dr. Florian Heidinger, a Müncheni Ergonómiai Intézet (Ergonomie Institut München)

gyerekmatracok

MOSÁS CSECSEMŐKORBAN

Tanácsos az új babaruhákat is kimosni, mielőtt a babára adnád. Ha a baba bőre nem túl érzékeny, és nincs valamilyen bőrgyulladása, nyugodtan moshatod a ruháit ugyanúgy, mint a tiédet. A legtöbb babaruha 40 fokon mosható mosógépben. Tanácsos őket szárítani is (figyelmesen olvasd el a ruhákon feltüntetett utasításokat erre vonatkozóan). Vigyázz a szárításnál, mert vannak olyan babaruhák, amelyek a ruhán feltüntetett utasítások ellenére, vízbe kerülve összemehetnek. Ha a mosógép szárítóján van gyengébb fokozat, tanácsos azt használni, ha több ideig is tart, mint egy magasabb fokozatot rövidebb ideig.

Ha a baba bőre érzékeny vagy allergiás reakcióktól és kiütésektől szenved, használj olyan folyékony mosószert, amely nem tartalmaz kémiai anyagokat, hanem biológiai összetevőkkel távolítja el azokat a foltokat, amelyek irritációt okozhatnak. Több cég már olyan ruhákat készít, melyek egyszerű mosni, vagyis elég vizesen kiteríteni őket és vasalás nélkül is szépek maradnak. Általában az ilyen ruhák drágábbak, de lehet, megéri egy kicsit több pénzt szánni rájuk, hiszen plusz munkától szabadulsz meg. Egyébként sem érdemes vasalgatni a baba ruháit, hiszen az apró gyűrődések hamar kisimulnak, ha babára adod a ruhát.

Te döntsd el, hogy használsz-e ruhaöblítőt. Vannak olyan mosóporok, amelyek tartalmaznak öblítőt is, de ezek vízkövet is okozhatnak. A legtöbb jó illatot kölcsönöz a ruhának. Ha a gyermek bőre érzékeny, keress kifejezetten érzékeny bőrre ajánlott öblítőt vagy teljesen mellőzd azt.

Hasznos tanácsok okos anyukáknak:
• Miután kimostad azokat a ruhákat, amelyeket tejjel vagy vizelettel foltozott össze a baba, adj egy csésze fehér ecetet az öblítővízhez. Ez nem csak friss illatot biztosít, de fertőtleníti is a ruhát. (Forrás: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/egeszseg/a-babaruhak-tisztitasa/1188/)

 

MOSÁS MÁSHOGYAN

A mosódió a legfinomabb selyemtől a legjobb minőségű gyapjún keresztül, a legdurvább felületű vászonig minden anyagot moshat. A Textil pelenkákhoz nélkülözhetetlen. A ruháknak friss illatot, puhaságot és tisztaságot ad. Eközben gyengéd a bőréhez is. A mosódió lágyítja a vízet, a szaponin már a mosózsákban kioldódik, ezért a vízkőképződés csökken. Ha ragaszkodik megszokott öblítőjéhez, sokkal kisebb mennyiség szükséges. A mosódióval arcát, haját és teljes testét moshatja, ezért bátran lecserélheti a szappanokat, hab-és tusfürdőket, samponokat, kondicionálókat. Mosódióval történő mosdás után bőre puha és finom lesz, sokkal ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben. Teáskanálnyit rakjon a fürdővízébe, és élvezze a csodát. A mosódió 100%-ban természetes anyag, ezért a legérzékenyebbhez - a csecsemők bőréhez - is alkalmas. Kitűnő a zuhanyozáshoz. Egyidejűleg tisztítja a zuhanykabint is.

A mosószerek maradványai megülnek a ruhád textilszálai között. Onnan a bőrön át 50%-kal hatékonyabban felszívódik bármi, mint szájon keresztül, mert a bőrnek nincs olyan védelmi és szűrő mechanizmusa, mint az étel feldolgozásakor a szájnak és a gyomornak. Egyszerűen azért, mert a természetben sokkal kevésbé van szükség kémiai anyagok szűrésére a bőrön keresztül, mint a szájon keresztül. A mosódió 100%-ban növényi természetes mosószer, amelynek héja szappant (szaponin) tartalmaz, és az vízzel érintkezve kioldódik, mely aztán eltávolítja a mosóprogram indulásakor a szennyeződéseket.

A mosódió előnyei:

-Csecsemők és bőrbetegek ruháira is bátran alkalmazhatod

-40 fokon is hatásosan tisztít

-Nincs szükséged vízlágyításra (és extra beruházásokra, mindenféle tablettákra), mert vízlágyító hatása van

-Sokkal puhábbak lesznek a ruháid

-És gazdaságos! – 1 évre elég 1 kiló heti átlag három mosás mellett

Rottex gyerekmatracok

PÁR SZÓ A ROTTEX MATRACGYÁRTÓ VÁLLALATRÓL

Cégünk már 17 éve gyártja termékeit. A gyártás során szerzett tapasztalataink, fejlesztéseink, a felhasznált alapanyagok folyamatos tesztelése és az innovatív technológiák felhasználása a matracok gyártásánál vezető helyet eredményez a Rottex matracoknak. A telephelyünk Tatán található, mely 2 hektáros területen helyezkedik el, modern gépparkkal szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magas raktárat takar. A gyárunk kiváló elhelyezkedés lehetővé teszi
számunkra a külföldi kereslet gyors kiszolgálását is. A matracgyártás egy saját steppelőgéptől indult útjára. Ezt követte egy matracvarró gép. Ezeket tovább fejlesztve és bővítve értük el, hogy matracaink a legkórszerűbb technológiát felvonultató gépsorokon gyártódnak. Így érhettük el a mára igen széles választékot kínáló matrac szerkezeti kombinációinkat. A kezdetektől működő varrodánk az évek alatt már több 100.000 paplant és párnát legyártottak. Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba. Árkategóriáink az kezdeti áras széria típusokon át a magasabb, felső kategóriás termékeinkig terjed. A legyártott matracaink száma alapján elmondhatjuk, hogy minden 10. magyar ember Rottex matracon alszik. További kiemelt eszménk az kiváló ár/érték arány megtartása is. Termékeink gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a legmagasabb minőség és színvonal elérésére, melyet egy átfogó minőségbiztosítási rendszer biztosít. Üzletpolitikánk szempontja továbbá a professzionális alapagyag beszerzése is. Ezt a mára kiterjedt kapcsolatrendszerrel érjük el, amire szert tettünk a hosszú évek során. Így Európa legjobb alapanyag gyártói biztosítják a kívánt minőség elérését a matracainknál. Büszkeségünk még, hogy csak hazai üzemekben, profi szakemberekkel és mesterekkel gyártjuk matracainkat. Felelős vállalatként elkötelezettek vagyunk a környezet védelme mellett a gyártás során. Minden csomagoló anyagunk 100%-ban újrahasznosítható. Forrás: www.rottex.net

Rottex matracok gyerekmatrac választékában a Rottex GS kókusz gyerekmatrac latexált kókusz matrac főzhető huzattal a Rottex matrac választékból. Rottex gyerekmatrac akció és Rottex gyerekmatrac a MatracGuru matrac és hálószoba webáruház oldalain egyszerűen megrendelhetők.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Rottex GS kókusz gyerekmatrac 60*120cm

A 90C°-on mosható huzattal ellátott, antiallergén Rottex GS akciós gyerekmatrac latexált kókusz rostokból álló préselt kókuszlemezből készül. Rottex GS kókusz gyerekmatrac 60x120cm, 70*140cm, 80*160cm és 90*200cm méretben rendelhető. A Rottex GS kókusz gyerekmatrac egy kemény és természetes kókusz, kókuszrost alapanyagból készülő gyerekmatrac, amely a megfelelő csecsemőágy nélkülözhetetlen kelléke. A speciális antiallergén matrachuzat 90C°-on mosható, főzhető, így kifogástalanul tisztítható bármilyen szennyeződés esetén is. A kókuszrostok légáteresztő tulajdonsága, átszellőző képessége, rugalmassága, természetessége és hatékony tisztíthatósága évtizedek óta a hazai csecsemő és gyerek matrac választék nélkülözhetetlen és kiválthatatlan alapanyaga. A cipzár segítségével levehető és gépi úton mosható antiallergén matrachuzatának köszönhetően kifejezetten higiénikus és antiallergén matracot kapunk, gyors száradás és megfelelő alaktartás jellemzi, így mosás és szárítás után is a matrachuzat könnyen felhelyezhető a kókusz matracmagra.

Magyar termék Magyar gyártó
 • Árak
 • Adatok

Rottex GS kókusz gyerekmatrac 60*120cm

Méret Ár Akciós ár Db
60*120cm 24900 Ft
70*140cm 30900 Ft
80*160cm 41900 Ft
90*200cm 55900 Ft