Paplanok

Spring Air Gloria Pillow Top letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

 

 

A márka rövid térenete:

 1926-ban alapította Francis Karr a Spring Air Mattresses céget. A Spring Air Mattresses lassan 100 éves múlttal rendelkezik ezen időszak alatt széles körű ismeretségre tett szert mint a matracipar egyik leginkább úttörő vállalata. Francis Karr  fejlesztései közé tartozik az első Offset rugórendszert  amely a bonell rugózat egy tovább fejlesztett változata. Az Offset rugórendszer jobban igazodik az alvó test súlyához így pontosabban követi azt.

 

 „Szenvedélyünk az alvás. Keményen dolgozunk és rengeteg energiát fektetünk abba, hogy olyan fantasztikus matracokat építsünk ami évről évre tökéletes alátámasztást biztosít. Ezt az érzést a kényelem, minőség és szolgáltatás legjobb kombinációjával adjuk át önnek , hogy megtapasztalhassa az önnek pont megfelelő érzést alvás közben."  

 

Kezdetekben a Spring Air matracok szabadalmai biztosították, hogy termékeik az USA-ban készüljenek el. Jelenleg a Spring Air matracok 13 amerikai gyárban készülnek  és 22 nemzetközi egység rendelkezik licenc jogokkal, a világon jelenleg 44 országában gyártják termékeiket. Hamarosan Magyarországon is!

Megalapítása óta a Spring Air számos olyan sikeres terméket fejlesztett ki amelyek úttörőek voltak a matrac piacon.

 Az újításai közé tartozik:

-       A Spring Air az 1940-es évek végén bevezette a gomb nélküli technológiát, a steppelt felületeket illve az extra, testet kényelemesen alátámasztó fekvőfelületet.

-       1953-ban bevezetésre került a Health - Center. A Health-Center lényege, hogy a test igényeinek megfelelően zónázott, különböző helyeken megerősített rugórendszereket alakítottak ki.

-       1953 óta a legsikeresebb Health –Center rendszert tovább fejlesztették, amelynek a neve Back Supporter sorozat lett. A Back Supporter rendszerben a derékzóna rugóit megerősítették a többi alátámasztást nyújtó rugóhoz képest.

-       1973-ban vezette be Spring Air „pillow-top”

-       1988-ban a Spring Air a természetes szálakkal ellátott ágynemű anyagokat vezetett be a Four Seasons szállod hálózat matracmodelljei közé.

-       1991-ben a Spring Air bemutatta a szabadalmaztatott „Conforma” habot, amely idomul vállakhoz illetve a nyakhoz. Emellett a Spring Air elkezdte kombinálni a latexhab és a belső rugózat technológiáját.

-       1999-ben bemutatták a prémium Back Supporter Comfort Caress kollekciót melynek a szlogenje a következő:  "Jobb kényelem, jobb minőség, jobb érték.",

-       2000-ben került bevezetésre a „Foam Encased Wireless Edge”. A technológia lényege a habburkolatú matrac oldal kialakítás, így nagyobb kényelmet és a matrac szélétől széléig való alvásélményt jelent.

 

 A Spring Air a világ egyik legtöbbet értékesített matraca, amelyek innovatív technológiával készülnek, rendkívül magas minőségben.

 

SPRING AIR GLORIA PILLOW TOP metszet:

SPRING AIR GLORIA PILLOW TOP összetétele:

A. Ferran Ice® nedvességelvezető szövet

A Ferran Ice® technológiának köszönhető a matrac elvezeti a nedvességet a testtől, ezáltal szabályozza a hőmérsékletet az alvás során. Nem túl meleg, nem túl hideg… Pont jó!

B. A Gel Comfort Memory Foam réteg extra nyomáscsökkentést biztosít a matrac használójának. A Gel Comfort Memory Foam réteget úgy alkották meg, hogy javítsa a légáramlást és optimálisabb hőelvezetést biztosítson.

 C. Komfort hab réteg
A Back Supporter™ részeként működő komfort habréteg, amely javítja a tartást és csökkenti a matrac áthullámzását.

D. Zónásított zsákrugó rendszer a tökéletes formakövetéshez. Csípőnél megerősített rugózattal.

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Spring Air Gloria Pillow Top

A Spring Air Gloria Pillow top egy 37 cm magas, amerikai minőségű, csúcskategóriás HR habmatrac. A 7 ergonómiai zónára osztott, különleges Blacksupporter technológiával kialakított matracmag, tökéletes alátámasztást biztosít gerincünknek. A matrac félkemény komfortjáról, a kemény tartást biztosító rugózattal összedolgozva egy lágy hab réteg gondoskodik. A termék súlykorlátozás nélkül használható, a gyártó 10 év garanciát vállal a termékre. Remek választás amennyiben hosszútávra keresnek, minőségi matracot.

Magyar termék A Spring Air Gloria Pillow Top egy luxus amerikai matrac.Amely biztosítja a gerinc tökéletes alátámasztottságát a megerősített zsákrugós rendszer által. Amennyiben Ön egy igazi luxus matracot keres elérhető áron a Spring Air Gloria Pillow tökéletes válasz
 • Árak
 • Adatok

Spring Air Gloria Pillow Top

Méret Ár Akciós ár Db
90*200cm 259900 Ft
140*200cm 452900 Ft
160*200cm 476900 Ft
180*200cm 519900 Ft
200*200cm 569900 Ft