Paplanok

Swiss Dream Sleep HARD letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Swiss Dream Sleep HARD matrac egy egy valódi kemény matrac mindenkinek, akik a kemény alvási komfortot kedvelik. Antiallergén és mosható huzat, továbbá kedvező árfekvés jellemzi. A matrac felületén kialakított ergonómiai zónák és a keresztirányú levegőcsatornák a pontos formakövetést és a száraz, higiénikus alvási közeget segítik elő. A matrac körkörös cipzárral ellátott levehető és 60C°-on mosható antiallergén huzattal készül.

A Swiss Dream Sleep HARD hideghab matrac tehát egy igazi kemény matrac versenyképes árfekvésben. Amennyiben Ön a keményebb vagy éppen a kifejezett kemény komfortot, az antiallergén és mosható matrachuzatot kedveli, úgy a Swiss Dream Sleep HARD zónázott hideghab matrac tökéletes választásnak kínálkozik.

 

Matrac információkNe felejtse el: a matrac egy szubjektív választás, ezért minden matracot megvásárlása eslőtt érdemes kipróbálni!

 

Matrac információkGondolta volna, hogy egy ember átlagosan ca. 25 évet tölt alvással?

Ez alatt az idôszak alatt újul meg a bôr, lazul el az izomzat és nyugszik meg az idegrendszer. A hideghab matracok a jelenkor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerei. A hagyományos szivacshoz képest egységes homogén és nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktaró képességu és különlegesen tartós anyag. Különbözô, a matracokban is használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az urutazások során is használnak. Számos nyugat-európai országban a hideghab rendszeru matracok már piacvezetôk tartósságuk, kiváló anatómiai és ortopedikus felépítésük miatt.

 

Matrac információkMit érdemes tudni a hideghab típusú matracokról?

• legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában

• feszes, a testformához alkalmazkodó, ergonómiailag kiváló alátámasztást biztosít

• kiváló klímakiegyenlítô hatást nyújt

• mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját

• higiénikus környezetet biztosít

• teljesen hangtalan

• anyagszerkezete egyedülálló módon lehetôvé teszi az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követô kialakítást

• antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elô

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok?

• rendkívül magas rugalmassága megakadályozza a kellemetlen, a vérkeringést és megfelelô anyagcserét gátló nyomáspontok kialakulását

• kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas páratartalom kialakulását

• magas minôségu ortopedikus komfort biztosítja a gerincoszlop helyes pozícióját

A hideghab matracok egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének minden görbületét. Ez az alakfelvevô folyamat elosztja testsúlyát, és megelôzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek fôleg a csípô, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

A hideghab

A 21. század talán legnépszerűbb matrac alapanyaga. Könnyű, légáteresztő, határok nélkül formálható; a legkedvezőbb árfekvéstől egészen a luxus kategóriáig találunk itt matracokat. A hideghab matrac legfontosabb mértékegysége a matrac alapanyagát képező hideghab fajsúlya. A hideghab matrac fajsúlya fogja a formastabilitást, a tartósságot és a hosszú élettartamot adni. Minél alacsonyabb egy hideghab matrac fajsúlya annál rövidebb élettartamú lesz a matrac. A kérkomponensű hideghab matrac alapanyaga jellemzően polyol és isocianát, ezek aránya és az egyéb kiegészítő adalékok fogják a matrac keménységét, rugalmasságát, légáteresztő képességét meghatározni. Fontos megjegyezni, hogy a hideghab matrac keménysége szinte semmilyen összefüggésben nem áll annak sűrűségével, tehát nagyon alacsony (gyenge minőségű) sűrűség mellett is készíthető nagyon kemény matrac, ami azonban idővel gyorsabban puhulhat majd fel, eredeti matrac alakját csak rövid ideig őrzi majd meg.

A hideghab egy lágy poliuretán hab, amelynek polyol és izocianát a két fő alapanyaga. A poliuretán (PUR) csaknem korlátlan lehetőségekkel bíró termoplasztikus műanyag. Régóta alkotóeleme mindennapi életünknek. Két, speciális receptúra szerint előállított komponensből (A - poliol, B - izocianát) áll, melyből az adalékok mennyisége és minősége, valamint a komponensek keverési aránya alapján kemény, félkemény és lágy habanyagok, öntőmasszák, lágy vagy kemény elasztomerek gyárthatók a legkülönbözőbb felhasználási célokra.Legfontosabb minőségi jelmutatója a térfogatsűrűség/tömegsűrűség vagy más néven fajsúly. Itt elmondható, hogy minél magasabb tömegsűrűségű az adott matrac termék alapanyaga, az annál értékállób, annál hosszabb élettartamú lesz.

A matrac várható élettartama, a garancia vállalás és a matrac ára között sajnos nem minden esetben van összefüggés. Összeszedtük Önnek azokat az apró betűs részeket, amikkel többnyire csak a vásárlás után szembesül az ember, vagy az első garanciális probléma intézésénél bukkan elő.

Matrac féláron!

Matrac féláron nincs. És innentől kezd majd megint érdekes lenni a mi kis történetünk. Hogyan lesz egy matrac 50% -kal olcsóbb, mint annak az eredeti ára. Beszéljünk új matracról, tehát nem kiállítási használt matrac, nem bemutató darab, nem Vásárlótól visszajött, nem szállítási sérült matrac és nem lopott cucc lesz a témakör, hanem új matrac 50%-os kedvezménnyel, tehát egy matrac feltűnően olcsón -féláron. Első ránézésre azt mondaná az ember, hogy a kedves gyártó vagy forgalmazó éppen kedves akar lenni a Vásárlóval, semmilyen más szempont nem lebeg a szeme alőtt csak az, hogy hogyan tudna a leginkább a Vásárló kedvébe járni.  A féláras matrac kérdésköre egy kicsit majd olyan lesz, mint a -60-70%-os kiárusítások, ahol egy kicsit mélyebben belegondolva –nem is kell annyira mélyre menni-, minden esetben jogos lehet a felháborodásunk:

Csak ma, csak Önöknek, csak itt, csak most!

1., Amennyiben ez a termék most valóban fele annyiba kerül, mint ahogyan azt eddig meg lehetett vásárolni és induljunk ki abból, hogy ezeket az akciókat nem a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, hanem  kereskedelmi egységek folytatják és feltételezzük, hogy azzal a céllal akcióznak, hogy bár csökkentett haszonnal, de magasabb darabszám mellett pénzt keressenek vele, akkor jogos lehet azoknak a Vásárlóknak a felháborodása, akik ezt a matracot az akciót megelőző időszakban teli áron vásárolták.  Mennyire érezheti magát becsapva az, aki a most éppen ötvenezer forintért hirdetett matracot tegnap előtt még százezer Forintért vette meg. Felháborodását tovább növelheti, hogy az általa teljes áron megvásárolt százezer forintos matrac most fél áron is feltételez egy nyereségtartalmat, akkor eddig a teljes árral mennyire lehetett becsapva, megvezetve? Persze, aki most 50%-os kedvezménnyel ugrik bele ugyanebbe a matracba, az örül, hogy megfogta az Isten lábát és ez igazi főnyereményt  gurított neki a sors. De van-e ok az örömre?

Csak aki a végén nevet...

2., Tételezzük fel továbbra is, hogy az üzlet, ahol az akciós matrac éppen fele pénzért  kapható bármilyen hihetetlen is profitból él. Van bérleti díja, bérköltsége, villanyszámlája, adóterhei, stb. Magyarul pénzt kell keresnie. A kereskedelmi törvény szerint az akcióban szereplő eredeti matrac ár az akciót megelőző 30 nap fogyasztói ára kell, hogy legyen...  Nos így lehet az, amikor egy matracnak megmagyarázhatatlanul és irreálisan magas az ára, ca. kétszer annyiba kerül, mint amennyit a tapasztalataink szerint ér vagy amennyibe egy hasonló anyagú, összetételű és magasságú matrac egy másik kereskedésben alapból megvásárolható. A felárazott és jóárasított matrac 50% akció felirattal sokkal vonzóbb, sokkal kecsegtetőbb, mint ha azzal a rendes, igazi árán találkozik a Fogyasztó. Magyarul: becsapnak minket?

Figyeljék a kezemet, mert csalok...

Nem kedves olvasó, ezt nem állítom. Csupán azt, hogy minden matrac annyit ér, amennyiért el lehet adni és ha egy matracot csak fél áron lehet sikeresen eladni, akkor az a matrac annyit is ér –vagy még annyit sem. Mindenkinek az értékítéletére és az igazságérzetére bízom, hogy ítélkezzen, hogy eldöntse, hogy melyik a számára a kedvezőbb:

a., megvenni egy felárazott és jóárasított matracot fél áron, de még így is drágábban, mint hasonló termékek máshol

b., megvenni ezt  vagy egy hasonló matracot egy olyan kereskedésben, ahol nem próbálnak meg hülyének nézni

c., megvenni ezt  vagy egy hasonló matracot egy olyan kereskedésben, ahol nem próbálnak meg hülyének nézni és kivárni egy olyan akciót, ahol valódi 10-20-30% kedvezménnyel lehet majd ezt a matracok megvásárolni.

Forrás: www.alvaskultura.blogsapot.hu

Kérdése van? Irány a matrac fórum!

Matrac akció! Sleep HARD egy kétoldalas, kemény akciós hideghab matrac antoallergén, mosható és levehető matrachuzattal. Aki a kedvező, olcsó matrac típusok között keres, neki a Sleep HARD matrac lehet a webáruház legjobb lehet a legjobb választás!

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.matracguru.hu/garancia_regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.matracguru.hu/dokumentumok

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

 • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
 • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
 • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
 • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
 • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
 • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
 • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Swiss Dream Sleep HARD

A Swiss Dream Sleep Hard egy 18 cm magas, 120 kg-ig terhelhető remek ár-érték arányú HR habmatrac. Két oldalas, antiallergén, levehető, mosható huzattal ellátott kemény komfortú, hosszú élettartamú termék, amivel nem lehet mellé nyúlni. A 7 ergonómiai zónára osztott matrac leköveti gerincünk formáját, miközben feszes alátámasztást biztosít, ezzel érve el az egészséges pihentető alvást. Remek választás a kemény komfort kedvelőinek.

Magyar termék Kemény matrac
 • Árak
 • Adatok

Swiss Dream Sleep HARD

Méret Ár Akciós ár Db
80*200cm 79900 Ft
90*200cm 79900 Ft
140*200cm 118900 Ft
160*200cm 166900 Ft
180*200cm 189900 Ft
200*200cm 209900 Ft