Paplanok

Yatas Silver Therapy bonell matrac letöltése PDF formátumban facebook megosztás iwiw megosztás twitter megosztás

Hasznos információk

A Yatas matrac választékában a félkemény Silver Tharapy bonellrugós matrac a matrac minőségéhez és megjelenéséhez képest talán az egyik legjobb ár-érték arányt képviselő bonellrugós matrac. A Yatas önálló rugógyártásának több évtizedes tapasztalatával kifejlesztett különleges és több lépcsős edzési folyamatokon átmenő DHT rendszerű bonell rugózatra épülő Yatas Silver Therapy bonell rugós matrac hosszú évek óta bizonyítja Vásárlóinak a minőséget, a formatartást és a megbízhatóságot. A masszív rugórendszer felett használt nagy sűrűségű komforthabokkal a Silver Therapy matrac két különböző komfortoldalla, keménységi oldallal készül, így akár két lehetőségünk is van a legoptimálisabb komfort kiválasztásában vagy használat közben is változtathatunk a komforton a matrac kívánt oldalára történő fordítással.

A Silver Therapy matrac huzata igazán előkelő kötött kelme, a puha tapintás mellett azonban a legfontosabb hozzáadott érték a szálak közé dolgozott ezüsion tartalmú elemi részecskék nyújtotta előny. A matrachuzatban található ezüst antibakteriális hatású, segít a fölösleges ioelektromos feszültségek elvezetésében és kifejezetten hatékonyan szűnteti meg a matracban keletkező kellemetlen szagokat, nem kívánatos illatokat.

 

 Yatas vállalat

 

yatas vállalat történeteA Yatas vállalat története

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, matrac - és lakástextil gyártója rugós matracok területén kiemelkedő és népszerű. Az 1976-ban alapított matracgyár az elmúlt évtizedekben hatalmas fejlődésen ment keresztül és az 1981-es évtől már hatalmas mennyiségben gyártottak zsákrugós és bonellrugós matracokat is, 1987-től már a lakástextil piacon is kiemelkedő gyártással rendelkezett és az 1993-as kanapé és kárpitos termékek gyártásának megindulásával az ország legnagyobb hálószoba termékeket gyártó és forgalmazó vállalatává nőtte ki magát. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit. Kizárólag jó minőségű termékek szerepelnek a gyártó palettáján. Így hosszú évek óta a YATAS embléma garancia a vásárlók számára. Termékeik gyártásához csakis kiváló minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, melyek részben szintén a YATAS matracok termékei, másrészt nyugat-európai országokból származnak, ha megfelelnek a YATAS belső szigorú minőségi elvárásainak.

A nagy kapacitásnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a gyár bármilyen minőségi és mennyiségi igényt ki tud elégíteni. Ez az oka, hogy a YATAS matracok számos szálloda tenderen szerepeltek sikerrel Európában és Magyarországon is. A legnagyobb szálloda láncok is tehát nem véletlenül választották a kiváló minőségű és több évtizedes gyártási múlttal rendelkező Yatas matracokat és nem kisebb szállodalánc neveket találunk a referencia listában, mint a Hilton, Sheraton, Ibis, Kempinski, Ramada. A Yatas félkemény, kemény matracok tehát már világszerte szállodai vonalon is több évtizede bizonyítják, hogy a szállodák szakemberei nem tévednek és feltétel nélkül megbízhatnak a legkifinomultabb szállodai igényeket is kielégítő Yatas matracokban. A Yatas matrac családelsődleges előnye, hogy termékskálája igen széles, rengeteg típusú matrac található meg a kínálatban, ebből adódóan minden ember saját igényei szerinti típust választhat, ami leginkább szolgálja saját pihenésének minőségi növekedését. Természetesen a széles termékválasztéknak köszönhetően az árkategóriák is nagyon jól differenciáltak, így a Yatas matracok között valóban mindenki megtalálhatja a számára anyagilag is megengedhető matracot.

 

ezüstszálas matrachuzatokAmit az ezüstszálas matrachuzatokról tudni érdemes

Sok gyártónál egyre nagyob népszerűségnek örvendenes az ezüstszálas matrachuzatok. A legnagyobb gyártók kínálatában is megtalálhatók a különböző silver, silver therapy, silver technology vagy más hasonló fantázianévre hallgató ezüstszálas matrachuzatok, így fontosnak tartjuk, hogy egy kicsit részletesebben is beszéljünk róla és eloszlassunk egy pár -a silver matrachuzatok körül kialakult- félreértést. Az ezüstszálas matrachuzatokban először is nincsenek ezüstszálak. Persze ez a gyártók vagy a forgalmazók részéről nem félrevezetés, nem a vásárló megtévesztése, csupán az egyszerűbb kommunikáció és könnyebb érthetőség kedvéért egyszerűsödött ide a kifejezés. Az ezüstszálas matrachuzatokban található egyes szálak felületén ezüst ionok vannak megkötve, így azok a rendszeres mosás során sem vesznek el, hosszú évekig ellátják feladatukat. Az ezüst kiváló vezető, így a túltöltött bioelektromos feszültség elvezetésében is szerepet játszhat, legfontosabb tulajdonsága azonban az antibakteriális hatás és a matrachuzatban kialakuló kellemetlen szagok semlegesítése. Az ezüst antibakteriális hatásának köszönhetően matracunkban könnyebb egy higiénikus, baktérium- és gombatelepektől mentes környezetet kialakítani, így a matracok legnagyobb ellensége a házi poratkák is sokkal nehezebben telepednek meg a számukra kellemetlen környezetben.

 

bonell matracokBonellrugós matracok

Bonellrugó, bonellrugós matracok

Az 1860-as években hatalmas áttörésként megjelentek az acélrugós matracok, Heinrich Westphal kifejlesztette a bonell rugót. Még ebben az évszázadban szabadalmaztatták a táska- vagy zsákrugótis. A korabeli technológia hiányosságai miatt azonban csak jóval később, az 1940-es évek végén nőtt meg a népszerűségük.
A bonell-rendszer lényege, hogy előállítása egy gépsoron történik; úgy, hogy többszáz különálló térhálóba rendezett rugótestet egymással összekapcsolnak. A tölcsérrugók (alakja miatt kétkúpos vagy kéttölcséres rugónak is nevezik), általában 2.0-2.2 mm-es acélhuzalból készült 5 menetes rugók (4, 5, 6 menetes is lehet) alsó és felső végeit csavarrugókkal (spirál) kötik egymáshoz. Egy 90x200-as heverőben hozzávetőlegesen 200-220 bonell-rugóstag található. Előnye: a gépiesített tömeggyártásnak köszönhetően olcsóbb az epedánál, a bonellrugók tölcsérforma kialkítása megakadályozza az egymással "szomszédos" rugóstagok súrlódását. Hátránya: az epedarugó egyenletesebb súlyelosztást biztosít, mint a bonell-rendszer.

Hét fontos dolog, hogy mi segíthessünk Önnek:

  • Budapest legfelkészültebb matrac szaktanácsadása
  • 10 év szakmai tapasztalatával megválogatott matrac választék
  • Akciós matracoknál a legversenyképesebb árakat kínáljuk
  • A legtöbb matrac készletről azonnal elvihető
  • Este 19 óráig tartó nyitva tartás Budapest több jó közlekedésű pontján
  • A legnagyobb márkák egy helyen: Dunlopillo, Billerbeck, Bestdream, RelaXx...
  • Matrac Webshop. A kiválasztott matrac webáruházunkban ulólag is megrendelhető.

Yatas Silver Therapy bonell matrac

A Yatas matrac választékában a félkemény Silver Tharapy bonellrugós matrac a matrac minőségéhez és megjelenéséhez képest talán az egyik legjobb ár-érték arányt képviselő bonellrugós matrac. A Yatas önálló rugógyártásának több évtizedes tapasztalatával kifejlesztett különleges és több lépcsős edzési folyamatokon átmenő DHT rendszerű bonell rugózatra épülő Yatas Silver Therapy bonell rugós matrac hosszú évek óta bizonyítja Vásárlóinak a minőséget, a formatartást és a megbízhatóságot. A masszív rugórendszer felett használt nagy sűrűségű komforthabokkal a Silver Therapy matrac két különböző komfortoldalla, keménységi oldallal készül.

Magyar termék Eredeti Yatas matrac
  • Árak
  • Adatok

Yatas Silver Therapy bonell matrac

Méret Ár Akciós ár Db
90*190cm 68800 Ft
90*200cm 72800 Ft
100*200cm 74800 Ft
120*200cm 82800 Ft
140*190cm 88800 Ft
140*200cm 89800 Ft
150*200cm 92800 Ft
160*200cm 96800 Ft
180*200cm 106800 Ft
200*200cm 113800 Ft