HR hab matracok

Nem található termék.

Jelenleg nincs termék feltöltve a "Mágneses termékek" kategóriában.
Kérem látogasson vissza később.

Tudta-e hogy... Tudta-e hogy...

A mágneses terápiáról már számos tanulmányban leírták, hogy jól használható az érbetegségek gyógyításában. Azonban az orvoslás más területein is eredményesen lehet alkalmazni, például a neurológiai és ízületi betegségek kezelésében.

A megfelelően elhelyezz mágnescsíkok alkotta mágneses terméket tetszés szerint lepedő formájában, vagy az Ön által kiválasztott derékaljba bedolgozva készítjük el.Ismeretes, hogy a Föld természetes mágnesessége csökkent, ez a test hibás működéséhez vezethet (pl. vérellátási-, vagy anyagcsere-zavarok jelentkezhetnek).- a mágneses lepedővel ellazultabban, pihentetőbben alhatunk- a mágnescsíkok jobb vérellátást biztosíthatnak- az anyagcsere-működés fokozódhat.

Tapasztalatok:- az ízületi, izomfájdalmak enyhülhetnek- a krónikus mozgásszervi panaszok csökkenhetnek- jótékony hatást mutathat a reumatikus fájdalmakra, valamint izomhúzódásokra- a felfekvés megelőzésében segíthet- az alvás minősége javulhat. Kérje ki orvosa véleményét a mágneses lepedő használatához:- ha szívritmus-szabályozót használ,- a terhesség ideje alatt,- daganatos megbetegedésnél.A mágneses lepedő nem orvostechnikai eszköz szakorvosi kezelés mellett és nem helyett kiegészítő terápiaként alkalmazható.

Használata:A mágneses lepedőt a mágnes csíkokkal lefelé terítse rá az ágyra (ha van, a gyapjú derékalj alá). A címke a lábnál legyen.Vegyileg nem tisztítható! A mágneses lepedő folyamatosan használható.

Mágneses termékek, Mágneslepedő, mágneses derékalj, mágneses termék