Nem található termék.

Jelenleg nincs termék feltöltve a "Pehelypárnák" kategóriában.
Kérem látogasson vissza később.

Tudta-e hogy... Tudta-e hogy...

A pehely párna már nagymamáink korában is a luxus élvezete volt. Kivételes komfortjával és természetes 100% magyar libapehely töltetével egy pehelypárna vagy tollpárna semmihez sem hasonlítható érzést nyújt.

A pelyheket mintha a paplanba teremtették volna: könnyűek és puhák, kiemelkedően jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, és melegen tartják a testet. Ezen kívül a pehelypaplan minimális ápolás mellett évekig használható. Amikor pehelypaplant vásárol, elsőként győződjön meg a paplan töltőerejéről, melyet az áru címkéjéről olvashat le. Ez az érték a pehely minőségéről árulkodik: minél magasabb a töltőerő, annál jobb a pelyhek minősége. És minél jobb a pehely, annál könnyebb, puhább és tartósabb a paplan. Ezért új paplan vásárlása során ne felejtse el megnézni a töltőerejét.

Miért jó a pehely és a toll?

A pehely és a toll jól ismert természetes anyag, melyet már több ezer éve használnak.

A természetes anyagok mellett az a döntő érv szól, hogy ezek a műszállal ellentétben alvás közben felszívják és továbbítják a test nedveit. A szálak felépítése meglehetősen bonyolult, ami egyedülálló tulajdonságokat eredményez. A pelyhek és tollak szigetelőképessége szinte páratlan.

A legjobb minőségű pelyhek és tollak élettartama rendkívül hosszú. Még a paplan kopása, mosása ellenére is minimális ápolással éveken át megőrzik eredeti tulajdonságaikat.
A pelyhek. A pelyhek többnyire háromdimenziósak, és belőlük sok-sok pihe ágazik ki. Ezek az elágazások görbék és bonyolult szerkezetűek. Nagy mennyiségű levegőt képesek magukba zárni, és ennek a tulajdonságnak köszönhető, hogy

-hideg környezetben is melegen tudják tartani a testet

-felszívják a test felületének nedvességét

-a kitűnő klímaháztartásnak köszönhetően még nyáron sem izzad benne az ember

pehely, pehelypárna, tollpárna, libapehely párna, 100% libapehely, magyar libapehely párna