Paplanok

Nem található termék.

Jelenleg nincs termék feltöltve a "Akciós Ágyak" kategóriában.
Kérem látogasson vissza később.

Akciós ágyak

Akciós ágyak a Matrac Guru ágykeret választékában. És hogy miért akciós? Természetesen nem azért, hogy becsapjuk Önt. Az akciós ágyak a legkülönfélébbek lehetnek: akciós fenyő ágyak, akciós bükk ágyak, akciós ágyneműtartós ágyak és gyerekágyak vagy junior, kiskamasz ágyak akciós áron. A Matrac Guru saját asztalosüzemmel rendelkezik és főként keményfa ágyak gyártására álltunk rá, ígyy a bükk ágykeretek árai és akciós árai a Matrac Guru üzleteiben eleve versenyelőnyt élveznek.

Fontos, hogy az akciós ágyak is teljes értékű ágyak; amennyiben Ön egy új ágyat, ágykeretet rendel az akciós ágyakra vonatkozó garanciális feltételek 100%-ban megegyeznek az akción kívüli ágyak garanciavállalásával. Akciós ágyak között találunk nagyon sok kifutó ágyat, kiállítási ágyakat, amelyek valamelyik üzletünkben voltak bemutatva. Ezek az ágyak akciós áron vihetők el, jelentős kedvezménnyel, viszont adódhatnak apró karcolások, sérülések az ágykeret felületén. Erre érdemes odafigyelni akciós ágykeret vásárláskor.

Az ágykeret funkciója nagyon sokrétű. Mindenek előtt egy ágy legyen szép, színe harmonizáljon környezetünkkel. Tartsa meg megfelelően a bele kerülő matrac és testünk súlyát úgy, hogy közben nem mozoghat és nem nyikoroghat. A tartósság érdekében válasszon tömör fa ágykeretet akár fenyőből vagy éppen bükkből vagy tölgyfából.

Nagyon fontos a forma és a felhasznált alapanyagok minősége. A nem megfelelő mértékben visszaszárított fa alapanyag óhatatlanul hajolni, csavarodni, vetemedni és repedni fog, tönkre téve ezzel magát az ágykeretet. A nem megfelelő módon és rétegekben ragasztott alapanyag szintén repedésekhez vezet, főként az alacsony páratartalmú távfűtött lakásokban érdemes jól megválasztani a tömör fából készült ágykeretünket.