Paplanok

Rendezettség:   Akciós ár szerint | Listaár szerint

Isbir Memory Platinum (outlet)

Isbir Memory Platinum (outlet)

169,900 Ft-tól

90*200cm

Kiállítási

1 db

MOST 169,900 Ft-tól

(1)
Memory Akció

Memory Foam matracok napjaink egyik legnépszerűbb termékei közé tartoznak, így nem csoda, hogy a habmatracok között a memory foam matracok esetében találjuk a legszélesebb matracválasztékot, így az akciós memory foam matracok is szép számmal találhatók a Matrac Guru oldalain. Memory foam matracokban sincsenek csodák, a vastagabb memory foam réteggel készülő matracok természetesen magasabb árfekvésben vannak és a prémium kategóriás márkatermékek még ezeket is túlszárnyalják. Ezért vannak a memory matrac akciók! A memory matrac akció termékei között mindenki bátran válogathat: a legolcsóbb memory foam matracoktól egészen a csúcskategóruás memory foam matracokig a Matrac Guru oldalain és webáruházában mindenki találhat magának akciós memory foam matracot.

Olcsó memory foam matrac, vagy akciós memory foam matrac? Nem ugyanaz! Az olcsó memory foam matrac jelentheti a silány minőséget is. Az igazi matrac akció viszont többnyire a jó minőségű matracot jelenti olcsó áron! Sajnos azonban a nagy áruházak akciós szórólapjain megjelenő sok esetben "jóárasított" memory foam matrac nem mindig valódi akciót, valódi árengedményt és valóban olcsó memory foam matracokat jelent. Nagyon olcsót nagyon jó memory foam matracot sajnos nem lehet kapni, kivéve ha az ember megmaradt furcsa, egyedi méretű matracot vesz olcsón, vagy matracboltok kiállítási matracai között válogat vagy éppen szállítási sérült vagy gyártási selejt matracot vásárol.

Így valóban lehet olcsón jó -vagy kompromisszumokkal elfogadott-  memory matracot vásárolni. A jól bevált javaslat mindig bejön: nem érdemes foglalkozni az akciós memory matrac eredeti árával, nem érdemes elcsábulni, hogy most éppen mennyiről mennyire van leértékelve, nem érdemes elhinni, hogy új matracokat féláron is lehet kapni. Figyeljünk mindig csak arra az árra, amennyiért éppen az adott matracot meg lehet vásárolni. Megéri? Így is olcsó a matrac a szolgáltatásához és a matrac minőségéhez képest? Vegyük meg! Tehát olcsó memory matrac van, csak sajnos az olyan is lesz.

Érdemes azonban figyelni a matrac akciókat, mert sok esetben valóban 20-30% kedvezménnyel lehet akciós matracokhoz jutni. Ezek többnyire nem állandó akciók, amik matracboltok honlapjain évek óta fent vannak, sokkal inkább időszakosan heti, havi akciókról van szó...