Paplanok

Nem található termék.

Jelenleg nincs termék feltöltve a "Paplan akció" kategóriában.
Kérem látogasson vissza később.

Paplan akció

Paplan akció kategóriánkban a legkülönbözőbb töltetű paplanokat kínáljuk versenyképes, akciós árakkal. Paplan akció kategóriában az összes paplan típus termékeiből kínálunk akciós paplanokat, így az egyszerű és olcsó paplanok, a speciális száltöltetű paplanok, a 95C°-on főzhető paplanok, pehelypaplanok és gyapjú töltetű paplanok között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő akciós paplan típust.

Az antiallergén paplanok egy speciális igény elégítenek ki, megteremtik e feltételét az atka -és baktériummentes környezetnek. Minden antiallergén paplan gépi úton mosható, több paplan típus főzhető és fertőtleníthető is. Minden antiallergén paplan huzata 100% pamut így a természetesség és a moshatóság tökéletesen párosul.

A pehelypaplan évszázadok óta a luxus és kényelem szimbóluma. A 100% magyar libapehely töltettel készülő pehely töltetű paplan egy különlegesen sűrű szövésű selyemangin huzatban kap helyet. A pehely a tollpaplanokhoz képest lágyabb érzetet nyújt, nem töredezik, nem böki át az angint és nem szúr.

Minden merino gyapjú termék természetes birka vagy bárány gyapjúból készül különböző alapanyag sűrűségben és szálhosszúságban. Minden gyapjú takaró, gyapjú derékalj és gyapjú párna még kedvezőbb áron garnitúrában is kapható. Míg a bárány gyapjú a párnapos állat szőre, addig a birkagyapjú az idősebb állat gyapjújából készül.